Οι χρήσεις της διάφανης μάσκαρα

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 2 σχόλια
Διάφανη μάσκαρα. Δεν θεωρείται από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς, σωστά; Σήμερα όμως θα δούμε γιατί όλοι μας θα πρέπει να έχουμε μια διάφανη μάσκαρα στη συλλογή μας.  


Ας δούμε λοιπόν διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διάφανη μάσκαρα προς όφελός μας. 

Στα φρύδια - Είναι μάλλον η βασική της χρήση. Την εφαρμόζουμε στα φρύδια για να τα συγκρατεί σωστά στη θέση τους. Για να μην κάνει τα φρύδια να δείχνουν κοκκαλομένα αφαιρέστε την περιττή ποσότητα από το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο πριν τη χρήση.

Στα μαλλιά - Πείτε αντίο στις μικρές τριχούλες που πετάνε δεξιά και αριστερά και δεν σας αφήνουν σε ησυχία με λίγη διάφανη μάσκαρα. 

Στις βλεφαρίδες - Είναι το αυτονόητο αλλά το ξεχνάμε. Για τις ημέρες που δεν θέλουμε πολλά πολλά παρά μόνο μια ενυδατική με χρώμα και ένα απαλό κραγιόν, η διάφανη μάσκαρα είναι ότι πρέπει για τις βλεφαρίδες. Τις διαχωρίζει, τις ανασηκώνει και ολοκληρώνει το no-makeup nakeup look σας.

Στις κάτω βλεφαρίδες - Ότι πρέπει για τις κάτω βλεφαρίδες για να τους δώσει το διαχωρισμό και την ένταση που χρειάζονται χωρίς να τις παραφορτώνει.

Χρωματιστή μάσκαρα - Φτιάξτε τη δική σας χρωματιστή μάσκαρα αναμειγνύωντας τη διάφανη μάσκαρα σας με μια χρωματιστή σκια ή καλύτερα με ένα pigment. Έτσι θα έχετε μια χρωματιστή μάσκαρα στην απόχρωση που σας αρέσει για να τη χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB