Vichy Normaderm Teint

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 1 σχόλια
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα foundation της εταιρείας Vichy. Όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει από τη Vichy δε με έχουν απογοητεύσει όμως το Normaderm Teint δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Φυσικά είναι ένα καλό και αξιοπρεπές foundation.


Πρόκειται για ένα foundation ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες, όπως και όλη η σειρά προϊόντων Normaderm. Έχει λεπτόρρευστη υφή και χαρίζει ομοιόμορφο και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα που διαρκεί αρκετά καλά. Η κάλυψή του θα έλεγα πως είναι ελαφριά προς μέτρια. Το αποτέλεσμα της κάλυψης είναι αυτό που με έκανε να μην ξετρελαθώ. Περίμενα κάτι παραπάνω.

 Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Zincadone A, ένα ενεργό συστατικό εξυγίανσης που μειώνει ορατά τις ατέλειες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Η υποαλλεργική του σύνθεση με Ιαματικό Νερό της Vichy έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, έχει  SPF  20, το οποίο είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Τέλος, δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν το νιώθεις καθόλου βαρύ στην επιδερμίδα.

Ραντεβού στο επόμενο post

Φιλιά!!
Αθηνά





1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB