Garnier BB Cream Roll-on Ματιών

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 0 σχόλια
Έχετε μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών και ψάχνετε μια αποτελεσματική λύση που ικανοποιεί άμεσα όλες σας τις ανάγκες; Θέλετε δηλαδή να μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, να καλύπτει τα σημάδια της κούρασης, να λειαίνει τις λεπτές γραμμές, να φωτίζει το βλέμμα και να ενυδατώνει;
Αν ναι (και ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε), τότε η Garnier μας λέει πως έχει τη λύση με την BB Cream Roll-on ματιών της, την BB για τα μάτια που συνοδεύει την αγαπημένη και κλασική BB Cream (δες review εδώ).


Με μια μόνο κίνηση συνδυάζει τις ιδιότητες μιας ενυδατικής κρέμας με μια ελαφριά κάλυψη makeup, για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή. Προσφέρει ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή αλλά και βλέμμα που δείχνει πιο φωτεινό. 
Η σύνθεσή της, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, συνδυάζει το haloxyl, ένα ενεργό συστατικό γνωστό για την αποτελεσματική του δράση ενάντια στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες. Η δροσερή μεταλλική μπίλια με την οποία εφαρμόζεις το προϊόν, βοηθά στο να δείχνουν τα μάτια πιο ξεκούραστα. Καθώς είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία, καλύπτει τους μαύρους κύκλους δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα χάρη στην ιδιότητά της να δίνει ομοιόμορφη όψη. Η απαλή υφή της απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα για φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. 


Μπορεί να ισχυρίζεται ότι κάνει θαύματα αλλά αυτά που όντως προσφέρει δεν είναι και πολύ μακριά. Προσφέρει αρκετή ενυδάτωση στην περιοχή και πιο ξεκούραστο βλέμμα χάρη στη μεταλλική μπίλια που διαθέτει. Στα συν του και το ότι απορροφάται άμεσα αλλά και το ότι αν θέλεις μπορείς να χτίσεις την κάλυψη του προϊόντος. 
Η BB Cream Roll-on ματιών σαν προϊόν μου άρεσε αρκετά ιδιαίτερα για την δροσιά και την ενυδάτωση που μου πρόσφερε.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB