KORRES Wild Rose Exfoliating Cleanser

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 0 σχόλια
Η περιποίηση του προσώπου μας πρέπει να είναι στις προτεραιότητές μας και ιδιαίτερα ο καλός καθαρισμός του. Για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση καλό είναι να χρησιμοποιούμε και κάποιες φορές την εβδομάδα ένα προϊόν για απολέπιση. Διαλέξτε ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορεί να είναι ένα scrub, ένα exfoliating toner ή μια απολεπιστική κρέμα.  
Για μια τέτοια απολεπιστική κρέμα θα μιλήσουμε σήμερα και συγκεκριμένα γι' αυτή της εταιρείας Korres από την αγαπημένη μου σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο.


Πρόκειται για μια ήπια απολεπιστική κρέμα καθαρισμού, η οποία είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αναζωογονεί και προσδίδει λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Η εταιρεία αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καθημερινά αλλά εγώ προτιμώ τέτοια προϊόντα να τα χρησιμοποιώ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. 
Οι φυσικοί απολεπιστικοί κόκκοι από Ρύζι και Κεράσι που περιέχει, καθαρίζουν αποτελεσματικά απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα, ρύπους και λιπαρότητα. Παράλληλα, ο συνδυασμός των εκχυλισμάτων Πορτοκαλιού, Λεμονιού, Μύρτιλου και Ζάχαρης, πλούσιος σε α-υδροξυοξέα, ενισχύει τη φυσική ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Το λάδι άγριου Τριαντάφυλλου, φυσική πηγή βιταμίνης C, απαλύνει τις δυσχρωμίες, προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα.



Έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια travel size συσκευασία του προϊόντος και ετοιμάζομαι και για μια καινούργια σε κανονικό μέγεθος. Μου άρεσε πολύ καθώς δεν ταλαιπωρούσε το δέρμα μου και το άφηνε εξαιρετικά απαλό μετά από κάθε χρήση. 
Είναι ένα προϊόν το οποίο συστήνω αν κάποιος θέλει να κάνει απολέπιση στο πρόσωπό του αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ούτε κάποιο scrub αλλά ούτε και κάποιο exfoliating toner.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB