L' oreal Paris Miss Manga Mascara

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 2 σχόλια
Ο λόγος σήμερα για την Miss Manga Mega Volume Mascara της L' Oreal, η οποία κυκλοφορεί αρκετό καιρό και με αμφιλεγόμενα review. Ας δούμε και την δική μου άποψη.


Η L' Oreal δημιούργησε μια μάσκαρα που υποστηρίζει ότι προσφέρει το wide-eye look (μεγάλα μάτια - ανοικτό βλέμμα) και τις πολύ μακριές βλεφαρίδες που χαρακτηρίζουν τους γυναικείους χαρακτήρες των ιαπωνικών Manga. Η Miss Manga διαθέτει ένα κωνικό βουρτσάκι που μπορεί να περιστραφεί για 360 μοίρες, ώστε να τονίσει τις πάνω βλεφαρίδες και να αναδείξει τις κάτω. Η σύστασή της αποτελείται από μεγεθυντικά σφαιρίδια κολλαγόνου, τα οποία βοηθούν στην αύξηση του όγκου, καθώς και μια τριλογία από πολυμερή για τέλειο κράτημα και διάρκεια. 


Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία. Σε ποιον δεν αρέσουν οι καμπυλωτές, με όγκο και ένταση στο βλέμμα βλεφαρίδες; Η Mϊss Manga διαθέτει ένα σχετικά αραιό βουρτσάκι, το οποίο κρατάει αρκετό προϊόν ώστε να ενισχύσει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας τους όγκο και μεγάλη διάρκεια. Ενώ πολλές μάσκαρα προσφέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα σχεδόν αμέσως, η Miss Manga είναι σίγουρα μια μάσκαρα που χρειάζεται δουλειά για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσες περισσότερες φορές απλώνετε τη μάσκαρα (χωρίς να την παραφορτώνετε με προϊόν) τόσο καλύτερο είναι και το αποτέλεσμα. 

Η φόρμουλα έχει την τάση να γίνεται clumpy, γι' αυτό θα πρέπει να καθαρίζετε το βουρτσάκι όσο πιο συχνά μπορείτε από την περίσσεια ποσότητα. Λόγω του εφέ Manga, οι βλεφαρίδες έχουν την τάση να κολλάνε μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε διαχωρισμό μάλλον η Miss Manga δεν σας ταιριάζει. Αν βέβαια "χτενίσετε" τις βλεφαρίδες σας με ένα καθαρό βουρτσάκι ή το ειδικό χτενάκι είναι εύκολο να τις διαχωρίσετε και να πετύχετε ακόμα μεγαλύτερο όγκο. 


Σε γενικές γραμμές η Miss Manga Mega Volume της L' Oreal μου άρεσε σαν μάσκαρα. Είχε πολύ καλό αποτέλεσμα δίνοντας όγκο αλλά και μήκος στις βλεφαρίδες μου. Δεν μου άρεσε που τις κολλούσε αλλά αυτό διορθωνόταν εύκολα. Αυτό όμως που με έκανε να μην την ευχαριστηθώ και ουσιαστικά να την βάλω στην άκρη, ήταν το εύκαμπτο βουρτσάκι της. Ήταν πολύ εύκαμπτο για εμένα με αποτέλεσμα να μην νιώθω καθόλου σταθερό το βουρτσάκι στα χέρια μου και να μου δυσκολεύει την εφαρμογή.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά





2 σχόλια:

  • Angierzz είπε...

    Πολύ ωραίο post! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα... Κι εγώ δεν την ένιωθα καθόλου σταθερή, αλλά έδινε ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

    Φιλάκια ♥

  • Unknown είπε...

    Όταν είχε πρωτοβγεί ήθελα πολύ να την δοκιμάσω αλλά τελικά αυτό που με απέτρεψε ήταν το εύκαμπτο βουρτσάκι. Γενικά η "καινοτομία" τις συσκευασίες των μάσκαρα δεν με θέλει και πολύ! :Ρ
    Ωραίο post! Φιλιά.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB