Macadamia Healing Oil Treatment & Deep Repair Masque

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 0 σχόλια

Σήμερα θα μιλήσουμε για δυο προϊόντα που αφορούν την περιποίηση των μαλλιών μας. Πρόκειται για τα Macadamia Healing Oil Treatment & Deep Repair Masque.


Το Macadamia Healing Oil Treatment είναι ουσιαστικά ένα λαδάκι μαλλιών. Ο συνδυασμός των δύο κορυφαίων ελαίων, Macadamia Oil και Argan Oil, δημιουργούν ένα θεραπευτικό έλαιο καθημερινής χρήσης που απλώς θα λατρέψετε. Προσφέρει εντατική θρέψη, είναι εξαιρετικά απορροφητικό, ιδανικό για το ξεμπέρδεμα και antifrizz ενώ παράλληλα, μειώνει το χρόνο στεγνώματος κατά 40%-50%. Μόλις το δοκιμάσετε θα δείτε τα μαλλιά σας να γίνονται τόσο απαλά, ευκολοχτένιστα και λαμπερά που  δε θα το αποχωριστείτε ποτέ. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και ιδιαίτερα θαυματουργό στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. 


Η  Macadamia  Deep Repair Masque αποτελεί μια μάσκα μαλλιών που, σε συνδυασμό με το Healing Oil Treatment, θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας δίνοντάς τους εκπληκτική λάμψη. Αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό Macadamia Natural Oil, Argan Seed Oil, μαζί με Tea tree Oil, Chamomile Oil & Aloe και προσφέρει αναζωογόνηση και αναδόμηση στην τρίχα, αφήνοντας την ενυδατωμένη, ελαστική και λαμπερή. Είναι ιδανική αν έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά καθώς θα το ζωντανέψει. Λειτουργεί όμως εξίσου καλά και στους άλλους τύπους μαλλιών. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB