Natural Hair Masks

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 0 σχόλια
Σήμερα θα μιλήσουμε για μάσκες μαλλιών και συγκεκριμένα για φυσικές μάσκες μαλλιών. Μάσκες που μπορούμε να τις φτιάξουμε μόνες μας, πολύ εύκολα από υλικά που μάλλον έχουμε ήδη στο σπίτι ή αν όχι είναι εύκολο να βρούμε.


Πάρτε θέση στην κουζίνα λοιπόν, ετοιμάστε τη μάσκα σας και εφαρμόστε την. Καλό θα ήταν να τυλίξετε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα ή με μια διάφανη μεμβράνη ώστε και για να δράσει καλύτερα η μάσκα αλλά και για να μην λερωθείτε. 

Μάσκα με Λάδι Καρύδας
Περάστε τις άκρες των μαλλιών σας με λάδι καρύδας (περίπου μια κουταλιά) και μετά πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο και τυλίξτε τα με μεμβράνη. Αφήστε τα έτσι τουλάχιστον για 30 λεπτά αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο αν κοιμόσασταν έτσι. Μετά λουστείτε όπως θα κάνατε συνήθως.


Μάσκα με Αβοκάντο
Λιώστε ένα αβοκάντο και ανακατέψτε το με 4 κουταλιές γιαούρτι και ένα ασπράδι αυγού. Μην το απλώσετε στις ρίζες των μαλλιών σας παρά μόνο κατά μήκος. Αφήστε την για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το αυγό και το γιαούρτι προσφέρουν μια γερή δόση πρωτεΐνης στα αδύναμα μαλλιά ενώ το αβοκάντο μαλακώνει τις άκρες. Καθώς την ξεβγάζετε να προσέχετε ώστε το νερό να μην είναι πολύ ζεστό γιατί τότε θα κάνετε μια ωραία ομελέτα στα μαλλιά σας. 

Μάσκα με Ελαιόλαδο και Μαγιονέζα
Ανακατέψτε μαζί ίσα μέρη από ελαιόλαδο και μαγιονέζα, έτσι ώστε  να έχετε τόση ποσότητα όσο μια χούφτα. Θα δώσει στα ξηρά και σπασμένα μαλλιά μια πολύ καλή δόση ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικών. Απλώστε τη και αυτή κατά μήκος των μαλλιών σας, ξεκινώντας από τις άκρες και πηγαίνοντας προς τα πάνω. Μετά από 30 λεπτά ξεβγάλτε τη. 

Ελπίζω να τις δοκιμάσετε.
Περιμένω εντυπώσεις!

Ραντεβού στο επόμενο post

Φιλιά!!
Αθηνά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB