Glowbox Special Edition Unboxing

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 1 σχόλια
Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ καιρό να κάνω ένα unboxing post. Είχα αποφασίσει για ένα διάστημα να απέχω από τα συνδρομητικά κουτιά γιατί δεν έβρισκα πλέον κάτι ενδιαφέρον και νομίζω πως είχαν αρχίσει να επαναλαμβάνονται.
Όλα άλλαξαν όμως όταν είδα το Special Edition του Glowbox. Περιείχε προϊόντα που ήθελα πολύ να δοκιμάσω, οπότε το παράγγειλα αμέσως.



Περιέχει πέντε προϊόντα, τα δύο full size και τα υπόλοιπα travel size.


Beatific Miracle Wrinke Corrector serum. Έχω ακούσει πολλά και καλά λόγια για την εταιρεία Beatific και ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα προϊόν της. Το συγκεκριμένο βέβαια δεν θα έλεγα πως είναι για την ηλικία μου αλλά σίγουρα θα βρει δοκιμαστή. Πρόκειται για ένα διογκωτικό ορό γεμίσματος που μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη. 


Murad Essential - C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30. Αγαπημένη εταιρεία που χαίρομαι να δοκιμάζω προϊόντα της. Το συγκεκριμένο είναι μια κρέμα πλούσια σε υδρόφιλα συστατικά που επανορθώνει, αναπλάθει και προστατεύει το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα.


Madara organic Detox Mud Mask. Τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν τη γνωρίζω αλλά πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες μάσκες προσώπου. Η συγκεκριμένη είναι μια μάσκα ενισχυμένη με Σκανδιναβική, δασική λάσπη λίμνης και συσφίγγει τους πόρους χαρίζοντας δέρμα φρέσκο, ματ και αναζωογονημένο.


Ren Skincare Flash Rinse 1 Minute Facial. Δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμάσω. Πρόκειται για ένα gel με μικροσφαιρίδια βιταμίνης C που μπορεί να επαναφέρει τη λάμψη, να ενυδατώσει και να εξαφανίσει τα σημάδια της κούρασης σε ένα μόλις λεπτό. 


Ren Skincare Wake Wonderful Night - Time Facial. Και αυτό δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμάσω. Πρόκειται για ένα ελιξίριο προσώπου που δρα τη νύχτα, απολεπίζει ελαφριά και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας τη πιο λαμπερή το επόμενο πρωί. 

Ανυπομονώ να δοκιμάσω όλα τα προϊόντα και να σας πω εντυπώσεις.

Το Special Edition Glowbox κόστιζε 25€ και αν δεν κάνω λάθος είναι ακόμα διαθέσιμο στο site του Glowbox.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά







1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB