KORRES Beauty Shots

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 2 σχόλια
Beauty Shots by Korres!!
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν, αλλά ήθελα να τις βάλω σε δοκιμασία πριν γράψω κάτι για αυτές. Δεν τις έχω δοκιμάσει όλες καθώς διάλεξα όσες απευθύνονται και ικανοποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μου. Δοκίμασα έξι από αυτές και πάμε να τις δούμε.


Θεωρώ την ιδέα αυτή από τον Κορρέ πολύ ωραία και ταυτόχρονα βολική. Μικρές travel size συσκευασίες με μάσκες προσώπου αλλά και scrub ιδανικά τόσο για το σπίτι όσο και για ταξίδια. Η ποσότητα είναι περισσότερη από ότι θα ήταν σε ένα φακελάκι (όχι ότι τα φακελάκια έχουν κάτι κακό) αλλά απέχει αρκετά από ένα full size.


Μάσκα Καρπούζι για Αναζωογόνηση
Πρόκειται για μια μάσκα για αναζωογόνηση και αίσθηση δροσιάς. Περιέχει καρπούζι (εννοείται!), έλαιο Macademia, αμυγδαλέλαιο, προβιταμίνη Β5 και ιχνοστοιχεία των οποίων ο συνδυασμός βοηθάει στο να αποκτήσουμε πιο ξεκούραστη όψη και επιδερμίδα άμεσα αναζωογονημένη. 


Μάσκα με Νεκταρίνι για Εντατική Ενυδάτωση
Πρόκειται για μάσκα που ενυδατώνει εντατικά, καταπραΰνει την επιδερμίδα και αναζωογονεί χάρη στο μείγμα βιταμινών και μετάλλων που περιέχει. Μετά τη χρήση της η επιδερμίδα είναι βαθιά ενυδατωμένη και δείχνει πιο υγιής. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν μια μάσκα ύπνου (sleeping mask) και να δεις την επιδερμίδα σου πιο ενυδατωμένη και λαμπερή το επόμενο πρωί. 


Μάσκα με Φυσική Άργιλο για Βαθύ Καθαρισμό
Η λευκή άργιλος που περιέχει απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, το σμήγμα και ταυτόχρονα απορροφά τη λιπαρότητα καθαρίζοντας σε βάθος. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ανανεωμένη και πιο φρέσκια. Μετά τη χρήση της η επιδερμίδα είναι ματ και φυσικά πιο καθαρή. 


Μάσκα με Cranberry για Άμεση Σύσφιγξη
Πρόκειται για μια πλούσια μάσκα για σύσφιγξη και ελαστικότητα αξιοποιώντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του cranberry. Επιπλέον προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. 


Μάσκα με Grapefruit  για Άμεση Λάμψη
Πρόκειται για μια μάσκα για λάμψη. Περιέχει οξέα φρούτων από grapefruit, πορτοκάλι και μήλο καθώς και βιταμίνη C. Μετά από κάθε χρήση της αφήνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και πιο φωτεινή. Είναι ιδανική για να τη χρησιμοποιήσετε πριν από κάποια έξοδο για να έχετε πιο λαμπερή επιδερμίδα. 


Μάσκα Ματιών με Αγγούρι 
Πρόκειται για μια μάσκα ματιών σε μορφή gel που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χάρη στο αγγούρι που περιέχει αλλά και στο υαλουρονικό οξύ. Ενισχύει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή των ματιών εξαλείφοντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Μετά τη χρήση της το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο. Για ακόμα περισσότερη δροσιά μπορείτε να βάλετε τη μάσκα στο ψυγείο. Θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν μύριζε και αγγουράκι. 

Όπως φαίνεται είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις μάσκες που δοκίμασα και δεν σας κρύβω πως θα ήθελα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες. 

Στη σειρά Beauty Shots κυκλοφορούν επίσης:
- Scrub με Σταφύλι για Βαθιά Απολέπιση
- Scrub με Ακτινίδιο για Ήπια Απολέπιση
- Μάσκα με Αβοκάντο για Εντατική Τροφή

Ραντεβού στο επόμενο post

Φιλιά!!
Αθηνά









2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB