The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 2 σχόλια


Άλλο ένα προϊόν που έχω λατρέψει κάνει σήμερα την εμφάνισή του στο blog. Ο λόγος για το Camomile Sumptuous Cleansing Butter από το αγαπημένο The Body Shop.

Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή balm, το οποίο προορίζεται κυρίως για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο αλλά και τα μάτια. Αφαιρεί ήπια και αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, αναζωογονημένη και περιποιημένη. Είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και για όσους φορούν φακούς επαφής. 

Η χρήση του είναι απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις σε στεγνό πρόσωπο κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια ξεβγάζεις  με ζεστό νερό ή αφαιρείς με ένα νωπό muslin cloth για πιο βαθύ καθαρισμό. 

Μου αρέσει πολύ καθώς αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπό μου και αφήνει την επιδρμίδα μου καθαρή, απαλή αλλά και ενυδατωμένη. Στα θετικά του και το ότι χρειάζεσαι λίγη ποσότητα, επομένως το προϊόν σου διαρκεί αρκετό καιρό (όχι ότι είναι ιδαίτερα ακριβό, 13€ νομίζω) αλλά και το ότι είναι ιδανικό για ταξίδια λόγω της συσκευασίας του. 

Το Camomile Sumptuous Cleansing Butter είναι ένα προϊόν που πλέον δεν θα λείπει από τη συλλογή μου και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Θα συμφωνήσω απόλυτα! Ήθελα να το αγοράσω, αλλά επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα με τάσεις ακμής φοβήθηκα μήπως μου έβγαζε λιπαρότητα. Τελικά το δοκίμασα από μια φίλη και τα αποτελέσματα ήταν φοβερά, γι αυτό και το αγόρασα σε full size και έχω την ίδια γνώμη και μετά από εκτενή χρήση! Καλό Πάσχα!!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB