Bobbi Brown Creamy Concealer

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 0 σχόλια
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολυσυζητημένο concealer. Ο λόγος για το Creamy Concealer από Bobbi Brown, το οποίο μαζί με το corrector της εταιρείας έχει αγαπηθεί από πολλές και έχει γίνει ένα κλασικό πια προϊόν.



Πρόκειται για ένα κρεμώδες, όπως λέει και το όνομά του, concealer που βελτιώνει την εμφάνισή μας καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και προσφέροντας ένα λαμπερό, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα. Η κάλυψη που προσφέρει είναι και πλήρης αλλά και διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να μαζεύει ή να αλλάζει χρώμα. Απλώνεται πολύ εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία. Επιπλέον είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα και στην υγρασία χωρίς φυσικά να είναι παχύ στη σύσταση. Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις για να βρει ο καθένας αυτή που του ταιριάζει. 


Απλά δεν έχω λόγια. Το Creamy Concealer είναι ένα προϊόν που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει υπέροχη υφή και καταπληκτική κάλυψη με εξαιρετική διάρκεια. Μετά από κάθε χρήση η περιοχή κάτω από τα μάτια μου ήταν πιο φωτεινή. Το χρησιμοποιούσα και για να καλύψω διάφορες ατέλειες και μπορώ να πω ότι ούτε και εκεί με απογοήτευσε. 

Αν και λίγο ακριβό το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB