KORRES White Tea/Bergamot/Freesia EDT

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 0 σχόλια
Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα από την εταιρεία Korres και ο λόγος για το White Tea/Bergamot/Freesia EDT


Είναι ένα άρωμα λουλουδάτο αλλά ταυτόχρονα  musky και citrusy. Κύριο συστατικό του είναι το λευκό τσάι, του οποίου η απόλαυση στο παρελθόν αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο της κινέζικης αριστοκρατίας και αποτελεί την ακριβότερη ποικιλία τσαγιού. Έχει ένα ντελικάτο άρωμα, που αποπνέει γλυκύτητα και φρεσκάδα. Στη συνέχεια η φρέζια κάνει αισθητή την παρουσία της, με την έντονη ευωδιά των κομμένων ανθών της που φέρνει στο μυαλό εικόνες ανέμελων στιγμών και ανθισμένων λιβαδιών. Στο τέλος το περγαμόντο με τις γλυκόπικρες, αιχμηρές, θερμές αρωματικές νότες του που κάνουν το άρωμα πολύ διαφορετικό, θυμίζοντας καλοκαιρινή, μεσογειακή νύχτα. 


Το Korres White Tea/Bergamot/Freesia είναι ένα ανάλαφρο άρωμα με πολύ καλή διάρκεια, το οποίο έχει τη φρεσκάδα εσπεριδοειδών αλλά και νότες λουλουδιών. Φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου δίνει μια αίσθηση καλοκαιρινής δροσιάς. 

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί κρέμα σώματος αλλά και αφρόλουτρο, τα οποία είναι εξίσου μαγευτικά.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει ένα δροσερό άρωμα, με πολύ καλή διάρκεια και φυσικά καλή τιμή.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB