Clarins Eye Contour Gel

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 0 σχόλια

Στο ίδιο travel kit που ανακάλυψα την HydraQuench cream της Clarins. βρήκα και την Eye Contour Gel της εταιρείας. Η συσκευασία ήταν αρκετή για να μπορέσω να σχηματίσω μια άποψη για το προϊόν. 

Η Eye Contour Gel αποτελεί ένα δροσερό gel ματιών που στοχεύει στη μείωση των μαύρων κύκλων αλλά και στο να απαλλαγούμε από τα πρηξιματάκια στην περιοχή (puffy eyes), χαρίζοντάς μας πιο λαμπερά και ξεκούραστα μάτια. Η χρήση της προετοιμάζει την περιοχή για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Περιέχει πιστοποιημένα οργανικά φυτικά εκχυλίσματα και καθόλου parabens και όλα τα σχετικά. Περιέχει επίσης ginkgo biloba για τους μαύρους κύκλους, καφεϊνη για τα πρηξιματάκια, αλόη για ενυδάτωση και μπορεί να φορεθεί και πάνω από το μακιγιάζ για ένα φρεσκάρισμα. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια αλλά και για χρήστες φακών επαφής. 

Λόγω της υφής τζελ που έχει είναι ιδανικό για το πρωί καθώς δροσίζει και φρεσκάρει την περιοχή των ματιών, βοηθώντας τα τυχόν πρηξιματάκια που υπάρχουν να φύγουν. Σου αφήνει μια πολύ ωραία αίδθηση στην περιοχή, την οποία νιώθω εξαιρετικά απαλή. Για τους μαύρους κύκλους δεν ξέρω αν έχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά για μένα σίγουρα βοήθησε με τα μικρά πρηξιματάκια που έχω ορισμένα πρωινά. Επιπλέον, δε μου δημιούργησε κανένα ερεθισμό στα μάτια. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB