Review #29 - YSL Youth Liberator Serum foundation

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 0 σχόλια
Σήμερα λέω να ασχοληθούμε με ένα από τα αγαπημένα μου foundation. Πρόκειται γαι το Youth Liberator Serum foundation του YSL. 


Κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και όταν κυκλοφόρησε ήταν εντελώς νέο για το χώρο των foundations. Ήταν το πρώτο foundation με serum και  ένας συνδυασμός με το διάσημο Forever Youth Liberator Serum της εταιρείας. 
Προσφέρει μέτρια προς πλήρη κάλψυψη και συσφικτικές ιδιότητες για την επιδεμίδα. Το Youth Liberator Serum foundation συνδυάζει 24ωρη ενυδάτωση που θρέφει την επιδερμίδα με το πατενταρισμένο Color Tune - Up Complex που διορθώνει τη θαμπή επιδερμίδα χαριζοντάς πιο φωτεινή, λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. 



Η αλήθεια είναι πως με τόσα που είχα ακούσει για το συγκεκριμένο foundation, περίμενα και πολλά. Ευτυχώς δε με απογοήτευσε. Έχει σατινέ τελείωμα και χαρίζει μια λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να δείχνει το δέρμα λιπαρό. Έχει όντως πολύ καλή κάλυψη και ταιριάζει τόσο σε ξηρές αλλά και σε λιπαρές επιδερμίδες. Είναι ενυδατικό αλλά όχι λιπαρό όπότε ταιριάζει πολύ όμορφα και στη δική μου λιπαρή - μεικτή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Επιπλέον χαρίζει ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.
Ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημά του είναι η τιμή καθώς αν θυμάμαι καλά κοστίζει κοντά στα 60 € και ακόμα και με έκπτωση παραμένει ακριβό. Από άποψη συσκευασίας, ενώ το μπουκάλι του είναι πολύ όμορφο δεν είναι καθόλου βολικό για ταξίδια καθώς είναι γυάλινο γεγονός που το καθιστά αρκετά ευθραυστό.
Δυστυχώς το δικό μου έχει τελειώσει δώ και λίγο καιρό και ενώ το foundation και το αποτέλεσμά του μου άρεσε πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω σύντομα και αυτό λόγω της τσιμπημένης του τιμούλας. Σίγουρα στο μέλλον και με μια πολύ καλή έκπτωση να έρθει ξανά στη συλλογή μου.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB