Memebox Unboxing #3

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 1 σχόλια
Καλησπέρα σε όλους!

Είχα αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση ότι μάλλον το παράκανα με τα memeboxes και αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο. Λίγο πριν τις γιορτές παρέλαβα τρία κουτάκια που περιείχαν πολύ όμορφα πραγματάκια.


Σήμερα θα δούμε μαζί το ένα από αυτά και συγκεκριμένα το Special # 69  My Pouch Essentials.Το κουτάκι αυτό απευθύνεται σε όλες όσες έχουν βαρεθεί να κουβαλάνε καθημερινά στην τσάντα τους τα πάντα, σε περίπτωση που κάτι χρειαστούν.Το συγκεκριμένο memebox περιέχει όλα όσα θα χρειαστούμε είτε για να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας είτε για να το μετατρέψουμε από πρωινό σε λιγάκι πιο βραδινό, χρησιμοποιώντας μόνο τα απαραίτητα που χρειάζεται το νεσεσέρ της τσάντας μας.



Συνολικά περιείχε τέσσερα προϊόντα full size και δύο προϊόντα travel size.

Για να δούμε...


  • Kwailnara - Perfume de Moist Hand Cream Glam Savanna (full size). Μια κρέμα χεριών με λουλουδάτο άρωμα που περιέχει αμυγδαλέλαιο, shea butter και panthenol.
  • Hanskin - Bio Origin Royal Ampoule B.B SPF 30 PA+++ . Πρόκειται για μια ΒΒ με εκχύλισμα από βασιλικό πολτό για επιδερμίδα βελούδινη και πιο φωτεινή.
  • Tonymoly  - Face Mix Cover Pot Concealer (full size). Ένα concealer αδιάβροχο και σταθερό για κάλυψη ατελειών. Περιέχει συστατικά κατάλληλα και για τα ευαίσθητα δέρματα. Ευτυχώς μου έτυχε η ανοιχτόχρωμη απόχρωση που μου ταιριάζει σαν χρώμα.
  • Tonymoly - Crystal Stick Shadow (full size). Μια σκιά σε μορφή μολυβιού που χρησιμοποιείται τόσο ως βάση αλλά και μόνη της. Η απόχρωση που μου έτυχε είναι η 02 Luxury Gold ένα πολύ ωραίο και φωτεινό χρυσό χρώμα.
  • Witch's Pouch - Radiant Lolli Tint. Προϊόν για τα χείλη που συνδυάζει τις ιδιότητες του lip gloss, του lip balm και του κραγιόν. Έχω την απόχρωση 01 Lolli Polli.
  • Rosemine - Vitamine E Lip Balm Rose Fairy (full size). Lip balm με βιταμίνη Ε και rosehip oil.
Πως σας φαίνεται;

Μπορείτε να δείτε περισσότερα memebox unboxings εδώ και εδώ.

ps. : Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι το memebox σταματάει (προσωρινά ελπίζω) το international delivery. Πάνω που είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ.

Έχω ακόμα κάποια Posts με unboxings να σας δείξω.
Επομένως...

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

1 σχόλια:

  • serial un serious είπε...

    Πάνω που ήθελα και εγώ να παραγγείλω κάποιο από τα κουτάκια τους.. Ας ελπίσουμε όπως λες να είναι προσωρινό! :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB