My Favorite Liquid Lipsticks

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 4 σχόλια
Τα Liquid lipsticks ή αλλιώς υγρά κραγιόν είναι πολύ δημοφιλή τον τελευταίο καιρό, δε νομίζετε; Φυσικά και είναι και όχι άδικα.
Συνήθως είναι κάτι ανάμεσα σε κραγιόν, stain και lip gloss αν και πολλές φορές το αποτέλεσμα που αφήνουν στα χείλη είναι ματ. Στην αγορά υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες σου. Θέλεις glossy, θέλεις ματ ή κάτι ανάμεσα; Θέλεις highend ή drugstore; Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ικανοποιεί.

Τα δικά μου αγαπημένα Liquid lipsticks περιλαμβάνουν λίγο από όλα.


Έχω ξεχωρίσει και αγαπήσει πέντε, τα οποία είναι πολύ κοντά σε αποχρώσεις αλλά θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλα. Πιο φωτεινά, πιο έντονα και ίσως και λίγο πιο κόκκινα χρωματάκια. Εξάλλου έρχεται και το καλοκαίρι σιγά σιγά (μάλλον πολύ σιγά!).


  • Revlon Colorstay Moisture Stain in 015 barcelona Nights. Ένα πολύ όμορφο φούξια χρωματάκι με glossy τελείωμα που ενυδατώνει και λίγο τα χείλη όπως λέει και το όνομά του.
  • Shiseido lacquer Rouge in RD 305. Ένα ροζ - nude χρώμα που το φοράω καθημερινά. Δεν ξηραίνει τα χείλη και έχει πολύ καλή διάρκεια. 
  • YSL Rouge pur couture vernis a levres in 15Rose vinyl. Άλλο ένα αγαπημένο ροζ χρώμα και από τα πρώτα αυτής της κατηγορίας που δοκίμασα. Έχει και αυτό glossy τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. 
Για το τέλος άφησα τα δύο πιο αγαπημένα μου. Πρόκειται για τα Rouge Edition Velvet της Bourjois στις αποχρώσεις 11 So Hap' pink και 07 Nude-ist ροζ και nude αντίστοιχα. Και τα δύο έχουν ματ τελείωμα, εξαιρετική διάρκεια. Μένουν στη θέση τους και αφού έχω φάει και πιει. Αν και είναι ματ είναι πολύ άνετα στα χείλη και δεν τα ξηραίνουν. Από τα συγκεκριμένα θέλω να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα.

Ορίστε τώρα και ορισμένα swatches για να δείτε καλύτερα τα χρώματα.

Στη φώτο είναι με τη σειρά που αναφέρονται πιο πάνω


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

4 σχόλια:

  • Stevista είπε...

    Πολύ όμορφα χρωματάκια! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά θα ήθελα σίγουρα να δοκιμάσω τα Rouge Edition Velvet! Αχ ναι ρε γαμώτο αργεί το καλοκαιράκι! x

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB