Memebox Unboxing #4

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 0 σχόλια
Καλησπέρα σε όλους!!

Ακόμα ένα unboxing σας έχω για σήμερα. 
Πιστεύω ότι πλέον το memebox είναι γνωστό στους περισσότερους. Έχει γίνει τόση συζήτηση γι’ αυτό, που οι συστάσεις είναι πλέον περιττές. Αν θέλετε όμως μπορείτε να ανατρέξετε στο site τους για περισσότερες πληροφορίες.



Σήμερα μιλάμε για το Superbox #79 Oh! My Lips. Πρόκειται για ένα κουτάκι αφιερωμένο στα προϊόντα για τα χείλη. Περιέχει προϊόντα για τη φροντίδα των χειλιών όπως scrub και lip balm.




Συνολικά περιείχε πέντε προϊόντα όλα full size.

  • Vivito  - Painting Sweet Lip Balm in 02 Berry Farm. Lip balm σε μορφή gel που χαρίζει πλούσια θρέψη και ενυδάτωση στα χείλη. 
  • Lassie'el - Kiss Me ! Glam Up! Lipsrick in 6 colors. Πρόκειται για κραγιόν τα οποία είναι πακεταρισμένα σε καρτούλες και από ότι λέει δεν είναι μιας χρήσης. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Μου έτυχαν οι αποχρώσεις: Vintage pink, Lucid orange, Creamy nude, Lovely pink & Natural coral
  • SR - Lip scrub. Scrub για τα χείλη εμπλουτισμένο με argan oil και βιταμίνη Ε για απαλά και ενυδατωμένα χείλη.
  • Vivito - Dessin Solution Lip & Eye Remover. Διφασικό ντεμακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη με lemon grass oil & rosehip oil.
  • Rosemine - Vitamin E Lip Balm in Mint teaLip balm με βιταμίνη Ε και rosehip oil.Το συγκεκριμένο έχει και άρωμα μέντας.
Έχετε ενδώσει στον πειρασμό του memebox;


Μπορείτε να δείτε περισσότερα memebox unboxings εδώ , εδώ και εδώ,

UPDATE: Δυστυχώς όπως ίσως θα γνωρίζετε το memebox έχει σταματήσει προς το παρόν το international delivery. Επειδή είχα ήδη ετοιμάσει κάποια unboxing posts είπα να τα δημοσιεύσω ανεξάρτητα από αυτό. Θέλω να πιστέυω πως στο  memebox θα επανέλθουν σύντομα πιο οργανωμένα στο international delivery.


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB