Lancôme Grandiose Mascara

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 2 σχόλια
Lancôme : Μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, αν όχι η αγαπημένη, για μάσκαρα. Η Hypnose Doll Eyes είναι από τις all time classic αγαπημένες μου. 
Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με μια άλλη αγαπημένη και πιο... επαναστατική. Ο λόγος για την Grandiose mascara με το επαναστατικό καμπυλωτό της βουρτσάκι. 


Η Lancôme δημιούργησε μια μάσκαρα νέας γενιάς που συνδυάζει ένα επαναστατικό κυρτό λαιμό «Swan-Neck» που διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με ένα βουρτσάκι με τρίχες υψηλής τεχνολογίας . Ο λαιμός, κοντός και κυρτός, έχει το ιδανικό σχήμα, για να προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καμπύλες του ματιού με μία κίνηση του καρπού, ενώ το βουρτσάκι τοποθετείται με ακρίβεια κατά μήκος του βλεφάρου, για να ακολουθεί τη φυσική αρχιτεκτονική του ματιού και να φτάνει σε όλες τις βλεφαρίδες, από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία και από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι εξαιρετική. Παίζοντας με την ιδανική ισορροπία μεταξύ του χρώματος, της διάρκειας και της περιποίησης των βλεφαρίδων, η Lancôme συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα και το σαγηνευτικό αποτέλεσμα σε μια μοναδική κατάμαυρη απόχρωση.



Η Grandiose της Lancôme ανήκει πλέον στις αγαπημένες μου μάσκαρα για σαγηνευτικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Προσφέρει όγκο, μήκος αλλά και έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες μου και μου αρέσει πολύ. Το ιδιαίτερο βουρτσάκι της, ενώ στην αρχή με μπέρδεψε λιγάκι, κατέληξα να το αγαπώ γιατί με βοήθησε ώστε να έχω καλύτερη εφαρμογή του προϊόντος. 
Τώρα που μου έχει τελειώσει νομίζω πως μου λείπει και γι'αυτό θα πρέπει να την αγοράσω σύντομα. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB