Sleeping Masks

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 1 σχόλια
Sleeping masks ή αλλιώς μάσκες ύπνου. Πολύ πιθανό το μυαλό μας να πηγαίνει σε αυτές τις ωραίες υφασμάτινες μασκούλες που χρησιμοποιούν για να κοιμούνται όσοι θέλουν το απόλυτο σκοτάδι. Στην ουσία όμως εννοούμε κάτι διαφορετικό. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στις ανατολικές χώρες και τώρα τελευταία έχουν κάνει την εμφάνισή τους και προς τα δυτικά με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω. 

Sephora sleeping masks

Πρόκειται λοιπόν για μια κρεμώδη μάσκα, την οποία απλώνεις στο πρόσωπο σε ένα λεπτό στρώμα ή σε ένα πιο παχύ. Δεν την ξεπλένεις αλλά την αφήνεις στο πρόσωπο όλο το βράδυ και όσο εσύ κοιμάσαι αυτή κάνει τα μαγικά της για ένα σωρό πράγματα. Υπάρχουν μάσκες ύπνου που περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά, άλλες με λευκαντικές ιδιότητες και φυσικά όλες ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Το πρωί απλά αφαιρείς ότι δεν έχει απορροφηθεί από το δέρμα και είσαι έτοιμη!

Korres Sleeping mask

Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες τέτοιες μάσκες και οι υποσχέσεις που δίνουν είναι μεγάλες αλλά πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά. Μια από τις υποσχέσεις που πάντα δίνουν και ισχύει για όλες όσες έχω δοκιμάσει, είναι η ενυδάτωση. Οι υπόλοιπες υποσχέσεις δεν είναι πάντα τόσο εμφανείς. Λεύκανση, λάμψη και αντιγήρανση δεν είναι κάτι που θα δεις άμεσα αποτελέσματα και αν δεις αυτά θα είναι προσωρινά.

Clinique sleeping mask
Χρειαζόμαστε τις Sleeping masks στην περιποίησή μας;
Η απάντηση είναι, και ναι αλλά και όχι. Είναι απλά ένα κάτι extra για να προσθέσουμε στην περιποίησή μας αν η επιδερμίδα μας θέλει αυτό το κάτι παραπάνω μες στην εβδομάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, αλλά ακόμα και τα προσωρινά αποτελέσματα πολλές φορές αξίζουν τον κόπο.

Ραντεβού στο επόμενο post.


Φιλιά!!
Αθηνά


1 σχόλια:

  • Stevista είπε...

    Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει μάσκα ύπνου, αλλά είναι σημαντικό που προσφέρουν ενυδάτωση. Φιλιά Αθηνά :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB