Tips & Tricks for your mascara

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 0 σχόλια
Η τέλεια μάσκαρα είναι ένας συνδυασμός μεταξύ μιας πολύ καλής formula και ενός πολύ καλού brush. Γι' αυτό και αλλάζουμε και πολλές φορές συνδυάζουμε διαφορετικές μάσκαρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Ας δούμε λοιπόν μερικά tips & tricks ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την τωρινή μας μάσκαρα. 
Οι χρωματιστές μάσκαρα είναι μεγάλο trend, αλλά το ξέρεις ότι μπορείς να φτιάξεις και την δική σου εκδοχή;
Έχεις δύο επιλογές: 
Ανέμειξε ένα φιλικό για τα μάτια pigment με μια διάφανη μάσκαρα για ένα έντονο αποτέλεσμα ή ανέμειξε το με μια μαύρη ή καφέ μάσκαρα για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα. Σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις μιας χρήσης βουρτσάκια και να τα αναμειγνύεις χωριστά για να μην χαλάσεις τη μάσκαρα σου.
Με την ίδια λογική, αν έχεις ένα προϊόν για τα φρύδια που θα ήθελες να ήταν σε μορφή gel, μπορείς να το ανακατέψεις με διάφανη μάσκαρα. 


Το επόμενο trick δεν είναι οικονομικό αλλά μπορεί να σε γλιτώσει από μάσκαρα που μουντζουρώνει και από βλεφαρίδες που μαδάνε. Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι πολύ καλή για να κρατάει την καμπύλη και είναι λιγότερο επιρρεπής στο μουντζούρωμα. Η αφαίρεσή της όμως είναι μεγάλη αγγαρεία. Απλώνοντας όμως μια στρώση από κανονική μάσκαρα και στη συνέχεια με στρώση από αδιάβροχη, έχετε όλα τα οφέλη της αδιάβροχης μάσκαρα και  η αφαίρεσή της είναι πιο εύκολη χάρη στην κανονική μάσκαρα που υπάρχει σαν βάση.


Τέλος, αν χρησιμοποιείτε brow gel και έχει ένα πολύ μικρό βουρτσάκι, όταν τελειώσει μην το πετάξετε. Καθαρίστε το, αποστειρώστε το και χρησιμοποιήστε το για να εφαρμόζετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

Ελπίζω να βοήθησα

Ραντεβού στο επόμενο post

Φιλιά!!
Αθηνά





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB