L' oreal Elvive Fibrology

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 0 σχόλια
Η σειρά Fibrology της L' oreal Elvive είναι για όλες εμάς που θέλουμε όγκο στα μαλλιά μας.


Αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών και από ένα προϊόν εντατικής θεραπείας. Εγώ από όλη τη σειρά έχω δοκιμάσει μόνο το σαμπουάν, αλλά με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη.
Η σειρά Fibrology απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν να είναι πιο διαχειρίσιμα και πιο πυκνά. Δε θα έλεγα ότι είναι μια σειρά για όσους έχουν θέματα τριχόπτωσης.
Το κύριο συστατικό της σειράς είναι το Filloxane, το οποίο είναι ικανό να διαπερνά την τρίχα και να μένει εκεί. Όσο βρίσκεται εκεί μεγαλώνει κάνοντας την τρίχα να δείχνει αλλά και να είναι πιο παχιά. Ακούγεται περίεργο, έτσι;
Χρειάζεται κάποιες εβδομάδες για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά το καλό είναι ότι ακόμα και αν σταματήσεις να το χρησιμοποιείς για λίγο, αυτό συνεχίζει να δουλεύει για εσένα. Αυτό σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς και άλλα προϊόντα και όταν επιστρέφεις στη σειρά Fibrology να είναι σαν να μην έφυγες ποτέ.
Συνοψίζοντας, έχω να αναφέρω ότι τα μαλλιά μου είδαν βελτίωση χρησιμοποιώντας το σαμπουάν της σειράς. Είχαν περισσότερο όγκο, ο οποίος κρατούσε και περισσότερο ανάμεσα στα λουσίματα.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB