Makeup 101 - Lipstick / Lip Gloss

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 0 σχόλια
Το τελευταίο post της σειράς αφορά και το πιο αγαπημένο μου προϊόν για το μακιγιάζ. Μιλάω φυσικά για το κραγιόν ή το lip gloss





Δεν είναι μυστικό το τι μπορεί να κάνει  ένα έντονο κραγιόν. Δυστυχώς όμως έρχεται με το τίμημα της διατήρησης και της ανανέωσής του. Γι' αυτό πολλές φορές αφήνουμε τα έντονα κραγιόν για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Από την άλλη όμως οποιοδήποτε χρώμα στα χείλη μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή μας προς το καλύτερο. 
Όταν επιλέγουμε κραγιόν μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ ματ αλλά και σάτιν υφές, με το καθένα να μας δίνει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τα lip gloss. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα πιο έντονο ή ένα πιο απαλό και λιγότερο οπάκ. 


Μερικές συμβουλές:
- Φροντίστε τα χείλη σας να είναι ενυδατωμένα πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας. Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα καλύτερα χρησιμοποιήστε ένα lip balm με χρώμα ή ένα lip gloss. 
- Αν θέλετε να τονίσετε το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι, επιλέξτε ή ένα στην απόχρωση των χειλιών ή στην απόχρωση του κραγιόν.
- Αν θέλετε το κραγιόν σας να έχει διάρκεια, απλώστε μια στρώση κραγιόν, μετά λίγη διάφανη πούδρα και ξανά μια στρώση κραγιόν. 

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Δείτε τα προηγούμενα post εδώ, εδώ και εδώ.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB