Αγαπημένα Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 2 σχόλια
Μπορεί να ακούγεται πολύ κλισέ αλλά ο Νοέμβριος νομίζω πως πέρασε πολύ πιο γρήγορα από τους προηγούμενους μήνες. Ίσως να κάνω λάθος και να φταίει απλά η μετακόμιση και η προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον. Ότι και να ισχύει το θέμα είναι ότι ο Νοέμβριος τελείωσε και πάμε να δούμε μαζί τα προϊόντα που ξεχώρισα.


Τα προϊόντα που θα σας δείξω είναι όλα προϊόντα μακιγιάζ με μια μικρή και μυρωδάτη εξαίρεση, η οποία ακούει στο όνομα Frosted Plum και είναι η κρέμα χεριών από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή των The Body Shop. Το άρωμά της θεϊκό και προσφέρει και καλή ενυδάτωση.

Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω τη σειρά καλλυντικών της H&M και μεταξύ άλλων έχω ξεχωρίσει το Pure velvet cream blusher στην απόχρωση Cameo Brown, ένα πολύ όμορφο καθημερινό χρώμα με πολύ ωραία υφή καθώς και το κραγιόν στην απόχρωση Kombucha (002), το οποίο είναι και αυτό ιδανικό για κάθε μέρα. Είναι ένα ροζ - nude χρώμα που μου αρέσει πολύ.

Συνεχίζω με τα νέα προϊόντα του Κορρέ από τα οποία έχω κυριολεκτικά λατρέψει τις παλέτες σκιών και ιδιαίτερα την Warm Nude τόσο για την απόδοση χρώματος και τη διάρκεια αλλά και για τους συνδυασμούς που προσφέρει. Επιπλέον τα νέα Morello Lipsticks είναι απλά υπέροχα. Έχω ευχαριστηθεί πολύ την απόχρωση Pearl Berry (28), ένα πολύ ωραίο berry χρώμα που είναι και αρκετά ενυδατικό.

Για το τέλος ένα προϊόν που ήθελα καιρό να το δοκιμάσω μιας και είχα ακούσει τα καλύτερα και ευτυχώς δεν έπεσα έξω. Πρόκειται για το Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cram από Bare Minerals και στην ουσία είναι ένα προϊόν βάσης που μου προσφέρει εκτός από την απαραίτητη κάλυψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μου.


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



 


2 σχόλια:

  • Maria Pinto είπε...

    Εκπληκτική η κρέμα χεριών αν και εγώ την πήρα στο άρωμα glazed apple. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά έχω διαβάσει καλά σχόλια για τα Morello.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB