My Empties # 9 - Part A - Make up...

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 0 σχόλια
Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από την τελευταία φορά που έκανα ένα post σχετικό με empties. Όπως είναι αναμενόμενο έχουν μαζευτεί πάρα πολλά, τα οποία φυσικά και δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα post - εκτός αν θέλετε να είμαστε εδώ για ώρες. 



Στο πρώτο μέρος θα δούμε τα προϊόντα που έχουν να κάνουν με μακιγιάζ. Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω αρκετά και είμαι ικανοποιημένη.


Ας τα πάρουμε με τη σειρά εφαρμογής καθώς είναι πολλά. 
Αρχίζουμε με primer και συγκεκριμένα με το Garnier 5Sec perfect blur, το οποίο δίνει ένα πολύ ωραίο βελούδινο αποτέλεσμα αλλά και το αγαπημένο Sephora Smoothing primer, το οποίο βοηθά στη διάρκεια του μακιγιάζ. 
Σειρά έχουν τα foundation και είναι πολλά. Πρώτο και καλύτερο για εμένα το Chanel Perfection Lumiere Velvet, το οποίο μοιάζει αρκετά με το Vitalumiere Aqua της ίδιας εταιρείας (δες review εδώ) αλλά έχει ένα πιο βελούδινο τελείωμα και ταιριάζει περισσότερο σε πιο λιπαρές επιδερμίδες από ότι το άλλο. Έχει καλή κάλυψη και διάρκεια. Επόμενο το Clinique Anti - Blemish Solutions foundation, το οποίο παρέχει πολύ καλή καλύψη και ταιριάζει ιδιαίτερα σε λιπαρές επιδερμίδες με τάσεις ακμής.Τελευταίο αλλά εξίσου αγαπημένο το Rimmel Stay Matte foundation, του οποίου η υφή του είναι σαν mousse, έχει και αυτό πολύ καλή κάλυψη και αφήνει το δέρμα βελούδινο.
Συνεχίζουμε με concealer. Αγαπημένο drugstore το Catrice Camouflage cream για το οποίο δε θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο όνομα. Αντίστοιχης φιλοσοφίας αλλά πιο ακριβό είναι και το Studio Finish από MAC. Πιο ενυδατικό και ιδανικό για την περιοχή των ματιών είναι το Fake up Hydrating concealer της Benefit (δες review εδώ). Η ΒΒ Eye Cream της Garnier θα έλεγα πως δε με ξετρέλανε ιδιαίτερα. Ενυδάτωνε την περιοχή αλλά η κάλυψή της δε μου άρεσε.  
Δύο προϊόντα φρυδιών για τη συνέχεια που μου αρέσουν και τα δύο και θα τα αναζητήσω ξανά σύντομα. Μιλάω για το Gimme Brow της Bemefit και την πιο οικονομική εκδοχή του από την Maybelline New York το Brow Drama.
Το βερνίκι νυχιών της Essie Orchid Oasis δεν έχει τελειώσει αλλά δυστυχώς έχει ξεραθεί και πρέπει να πάει για πέταμα. Ήταν ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό και όχι μόνο χρώμα.
Για το τέλος έχω τέσσερα αρώματα. Ένα μικρό rollerball από τα Zara που βρισκόταν συνέχεια στην τσάντα με αποτέλεσμα να έχει σβηστεί το όνομα. Ήταν ένα πολύ φρέσκο και καλοκαιρινό άρωμα. Επόμενο είναι το Chance Eau Tendre  sheer moisture mist από τη Chanel - δες review εδώ. Τελείωσε επίσης και το The Beat από Burberry ένα κλασικό και πολύ ευχάριστο άρωμα. Για το τέλος άφησα δύο δειγματάκια από το αγαπημένο μου Coco Mademoiselle πάλι από Chanel, το οποίο πρέπει να αγοράσω σε κανονικό μέγεθος γιατί με έχει ξετρελάνει τόσο το άρωμα όσο και η διάρκειά του. Όπως βλέπετε οι περιγραφές των αρωμάτων δεν είναι και το φόρτε μου αλλά τι να κάνω. Μόνο μια λύση υπάρχει και αυτή είναι να μυρίσετε μόνοι σας τα συγκεκριμένα για να δείτε αν σας αρέσουν ή όχι.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα part.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB