Apivita Suncare SPF 50+

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 0 σχόλια
Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν τελειώνει σύντομα (δε θέλω να ξαναακούσω την ευχή Καλό Φθινόπωρο Αυγουστιάκτικα), οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε την αντηλιακή μας προστασία. 
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αντηλιακό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φροντίδας μας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και ένα παραπάνω για εμάς στην Ελλάδα που από ήλιο πάμε καλά όλο το χρόνο.


Λέω λοιπόν να ασχοληθούμε σήμερα με ένα αντηλιακό προϊόν μιας πολύ αγαπημένης (και ελληνικής) εταιρείας. Μιλάω για την Apivita και το Suncare Face Cream με SPF 50+.  Το πρώτο που παρατήρησα στο συγκεκριμένο και με έκανε να χαρώ ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι έχει SPF 50+ και προστατεύει τόσο από την UVA όσο και από την UVB ακτινοβολία. Επιπλέον είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα και περιέχει θαλάσσια λεβάντα και εκχυλίσματα φυκιών. Δεν περιέχει άρωμα και όλους τους συνήθεις ύποπτους όπως parabens, alcohol. silicones, mineral oil κλπ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η θαλάσσια λεβάντα ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και την ενυδατώνει, ενώ τα εκχυλίσματα φυκιών προστατεύουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες που εμφανίζονται λόγω της έκθεσης στην UV ακτινοβολία.
Είναι ανθεκτική στο νερό, απλώνεται στο πρόσωπο πολύ εύκολα και απορροφάται εξίσου γρήγορα χωρίς να αφήνει το άσπρο εφέ φαντάσματος στο πρόσωπο που δεν αρέσει σε κανένα, Μυρίζει ευχάριστα και πιστεύω πως είναι ιδανική για ευαίσθητα και όχι μόνο δέρματα.
Λόγω του υψηλού δείκτη προστασίας της θα είναι σίγουρα το αντηλιακό προσώπου μου για τις διακοπές μου. Για καθημερινή χρήση στην πόλη θα προτιμήσω κάτι λιγάκι πιο ελαφρύ.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB