Hand Chemistry hand cream

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 0 σχόλια

Η εταιρεία Hand Chemistry εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων που σκοπό τους έχουν να κάνουν τα χέρια μας να δείχνουν νεώτερα, καθώς είναι γνωστό ότι η ηλικία μας φαίνεται πολύ εύκολα αν κοιτάξει κανείς τα χέρια κάποιου. 
Με την Hand Chemistry κρέμα χεριών η εταιρεία υπόσχεται ορατά αποτελέσματα σε 10 ημέρες, με χέρια πιο ενυδατωμένα αλλά και πιο νεανικά. Περιέχει μια συγκεντρωμένη πολυλειτουργική φόρμουλα που στοχεύει ταυτόχρονα στα 8 σημάδια γήρανσης των χεριών. Θρέφει και ενυδατώνει τα χέρια καθώς περιέχει 19.5% ενεργά συστατικά που δουλεύουν για τη βελτίωση της σφριγηλότητας, της απαλότητας και της ομοιομορφίας στα χέρια μας. 



Δε τη χρησιμοποίησα συστηματικά για να σου πω αν τα χέρια μου δείχνουν νεώτερα (είναι και η ηλικία μου είναι τέτοια που δε νομίζω να δείξει έντονα αποτελέσματα). Το σίγουρο είναι ότι μετά από κάθε χρήση τα χέρια μου ένιωθαν αλλά και ήταν ενυδατωμένα και απαλά για πολύ ώρα. Το μόνο αρνητικό της για εμένα είναι το άρωμά της. 

Στη σειρά έχουν προστεθεί και κάποια προϊόντα για την ενυδάτωση και τον καθαρισμό του σώματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία Hand Chemistry βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Deciem  (βλ. The Ordinary, NIOD) που γνωρίζουν τι σημαίνει σωστό skincare και σωστά και αποτελεσματικά συστατικά χωρίς να υπόσχονται υπερβολές. 


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB