Eve Lom Balm Cleanser

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 0 σχόλια

Το Balm Clenaser της Eve Lom είναι ένα all-time-classic cult προϊόν στην κατηγορία του. Είναι αυτό που τα ξεκίνησε όλα, ίσως το πρώτο balm cleanser που κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με το περιοδικό Vogue, είναι ίσως το καλύτερο καθαριστικό που κυκλοφορεί.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό balm που καθαρίζει την επιδερμίδα όπως κανένα άλλο. Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ, ακόμα και αδιάβροχη μάσκαρα, ενώ ταυτόχρονα αποσυμφορίζει, τονώνει και απολεπίζει ελαφριά την επιδερμίδα. 
Περιέχει ένα αποκλειστικό συνδυασμό από χαμομήλι, ευκάλυπτο, γαρίφαλο και λυκίσκο. Είναι κατά κύριο λόγο χειροποίητο, χρησιμοποιώντας μια μοναδική διαδικασία 8 βημάτων ώστε κάθε συσκευασία να περιέχει το τέλειο καθαριστικό.


Το δοκίμασα σε μια συσκευασία travel size, η οποία μου κράτησε πολύ καιρό καθώς εδώ ισχύει το a little goes a long way, που λένε και οι φίλοι μας στο εξωτερικό. Είχε εκπληκτικό αποτέλεσμα στην αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. 
Το μόνο αρνητικό του, εκτός από την τιμή του φυσικά, είναι για εμένα το άρωμα του καθώς είναι πολύ έντονο για τα γούστα μου. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό προϊόν.



Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB