Kiko Lip products

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 1 σχόλια

Το τελευταίο διάστημα δοκιμάζω αρκετά προϊόντα Kiko, έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο να σας μιλήσω λίγο περισσότερο γι' αυτά. 
Θα κάνουμε την αρχή με προϊόντα για τα χείλη και συγκεκριμένα με έξι διαφορετικά προϊόντα.
Ξεκινάμε με το Kiss Balm lip balm, το οποίο ανήκει περισσότερο στα προϊόντα περιποίησης αν και έχει και λίγο χρώμα. Η απόχρωση που έχω εγώ είναι η 06 Blackberry και είναι ένα πολύ όμορφο berry χρώμα. Κυκλοφορεί σε 7 αποχρώσεις και περιέχει SPF15. Έχει κρεμώδη σύσταση και θα έλεγα πως είναι ικανοποιητικά ενυδατικό στα χείλη προσφέροντας ταυτόχρονα και το απαραίτητο χρώμα. Έχει και ένα ελαφρύ φρουτένιο άρωμα.

Επόμενο είναι το Velvet Passion Matte lipstick στην απόχρωση 315 Mauve. Αν και ματ έχει μια ωραία αίσθηση στα χείλη και δε τα ξηραίνει. Είναι περισσότερο velvet παρά ματ στο τελείωμα του. Όπως λέει φυσικά και το όνομά του. Είναι αυτό που θα λέγαμε κρεμώδες ματ. Κυκλοφορεί σε 24 αποχρώσεις.

Μαζί με το κραγιόν πήρα και το αντίστοιχο μολύβι χειλιών, το Ever Lasting Colour Precision lip liner στην απόχρωση 405 Mauve.Ταιριάζει εκπληκτικά με το κραγιόν και του προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης είναι twist up οπότε δε χρειάζεται ξύσιμο και έχει και πινελάκι για να γίνεται το σωστό blending. Κυκλοφορεί σε 15 αποχρώσεις.
Κλείνοντας με τα κραγιόν, έχουμε το Ultra Glossy Stylo στην απόχρωση 813 Apple Blossoms, που όπως λέει και το όνομά του είναι αρκετά glossy και επιπλέον περιέχει SPF15. Έχει έντονο αποτέλεσμα χρώματος και ωραία αίσθηση στα χείλη. Κυκλοφορεί σε 21 αποχρώσεις.

Επιπλέον, δοκίμασα και το 3D Hydra Lip Gloss στην απόχρωση 08 Natural Rosewood. Είναι ενυδατικό, δεν κολλάει στα χείλη και σου δίνει ένα κάποιο αποτέλεσμα 3D. Θα το βρεις σε 30 αποχρώσεις.

Τέλος, δοκίμασα και το Lip Scrub, το οποίο είναι ότι λέει το όνομά του. Ένα απολεπιστικό για τα χείλη σε συσκευασία κραγιόν που το κάνει πολύ πιο πρακτικό από ότι αν ήταν σε ένα βαζάκι. 

Τα προϊόντα Kiko μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα από το site τους, www.kikocosmetics.com

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά





1 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Πολύ ωραίο το άρθρο σου! Θα τσεκάρω τα κραγιον της εταιρίας γιατι μου άρεσαν έτσι οπως τα είδα.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB