Kiko Face & Eye Products

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 0 σχόλια
Ίσως να θυμάστε τη συγκεκριμένη φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της πριν κάποιους μήνες στο Instagram μου. Ανάμεσα σε όλο αυτό τον χαμό υπήρχαν και προϊόντα βάσης αλλά και ματιών της αγαπημένης Kiko. Γι' αυτά θα μιλήσουμε σήμερα.



Ξεκινώντας με τα προϊόντα βάσης θα αναφερθώ σε ένα απαραίτητο συστατικό, το οποίο είναι το concealer. Επέλεξα το Natural Concealer (απόχρωση 02), το οποίο είναι ένα υγρό concealer με φυσικό και ταυτόχρονα φωτεινό αποτέλεσμα. Προσφέρει καλή κάλυψη στους μαύρους κύκλους αλλά και στα σπυράκια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Στα συν του ότι περιέχει βιταμίνη Ε.
Επόμενο στη σειρά είναι το foundation και συγκεκριμένα το Universal Fit Hydrating foundation (απόχρωση WB15), το οποίο όπως λέει και το όνομά του είναι ένα ενυδατικό foundation. Προσφέρει μέτρια κάλυψη που μπορεί όμως να "χτιστεί" και να γίνει πλήρης. Το τελείωμα του είναι φυσικό και γίνεται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να το νιώθεις βαρύ. Η φόρμουλα του περιέχει ένα συνδυασμό ενυδατικών ενεργών συστατικών καθώς και ένα πολυενεργό φυτικό σύμπλεγμα που προστατεύει την επιδερμίδα από το περιβαλλοντικό στρες που οδηγεί το δέρμα στη γήρανση. 
Κλείνοντας με τα προϊόντα βάσης, έχουμε την CC cream cushion system (απόχρωση WB15) , η οποία ουσιαστικά είναι μια CC σε μορφή cushion. Περιέχει SPF 25 και προσφέρει φωτεινό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. 


Συνεχίζουμε με προϊόντα για το πρόσωπο αλλά αυτή τη φορά με ένα blush και συγκεκριμένα το Double Colour Baked Blush στην απόχρωση 01 Lively Coral. Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της εταιρείας. Πρόκειται για ένα ρουζ στο οποίο αναμειγνύονται δύο αποχρώσεις και σου προσφέρουν ένα πολύ όμορφο λαμπερό αποτέλεσμα. 


Κλείνουμε με προϊόντα για τα μάτια και συγκεκριμένα με δύο σκιές από τη σειρά SMART Colour eyeshadow στις αποχρώσεις 19 Metallic Amethyst και 08 Pearly Taupe. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και καλή διάρκεια. Τα δύο χρώματα που διάλεξα είναι τόσο ευκολοφόρετα που τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στο μακιγιάζ μου. 

Τα προϊόντα Kiko μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα από το site τους, www.kikocosmetics.com

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB