Estee Lauder Pure Colour Envy Sculpting lipsticks

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 0 σχόλια


Pure Colour Envy Sculpting lipsticks, μια από τις αγαπημένες μου σειρές κραγιόν της Estee Lauder. Αυτό φαίνεται εύκολα αν ρίξει κανείς μια ματιά στο συρτάρι με τα κραγιόν μου. Τα Pure Colour Envy είναι τα μόνα κραγιόν  από τα οποία έχω παραπάνω από δύο στη συλλογή μου.

Τα Pure Colour Envy Sculpting lipsticks είναι κραγιόν πλούσια σε χρώμα, ενυδατικά και μακράς διάρκειας (έως 6 ώρες σύμφωνα με την εταιρεία). Η σύσταση των κραγιόν είναι ελαφριά, κρεμώδης και απλώνεται πολύ όμορφα και ομοιόμορφα στα χείλη. 
Διαθέτω 3 αποχρώσεις από τη συγκεκριμένη σειρά (το 4ο κραγιόν στη φωτογραφία ανήκει στη shine σειρά και θα το δούμε παρακάτω).
  • Infamous (230) - Ένα σχετικά έντονο φούξια χρώμα με σατινέ τελείωμα. Στο swatch φαίνεται πιο σκούρο από ότι είναι στα χείλη, όπου είναι πιο φωτεινό και με περισσότερους μπλε υποτόνους. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και είναι ενυδατικό.
  • Dynamic (410) - Πρόκειται για το πιο αγαπημένο μου από όλα. Είναι ένα ζεστό ροζ με σατινέ τελείωμα. Είναι μια ουδέτερη απόχρωση με ζεστούς υποτόνους,Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, είναι ενυδατικό και προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα χείλη.
  • Envious (340) - Πρόκειται για το κόκκινο της παρέας. Είναι ένα ζεστό κόκκινο με σατινέ τελείωμα και ζεστούς υποτόνους.  Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και είναι ενυδατικό, αφήνοντας πίσω του ένα stain στα χείλη καθώς περνάει η ώρα.

Στα Pure Colour Envy Sculpting lipsticks υπάρχουν και αυτά που χαρακτηρίζονται ως shine, τα οποία υποτίθεται ότι  έχουν μεσαία απόδοση χρώματος, είναι ενυδατικά και έχουν ένα πιο λαμπερό τελείωμα. Η σύστασή τους είναι πιο κοντά σε balm. 
Από αυτή τη σειρά έχω μόνο ένα το Pink Dragon (430), πρώτο από δεξιά στη φωτογραφία, το οποίο είναι ένα ψυχρό ροζ, το οποίο δείχνει πολύ όμορφο στα χείλη και πολύ πιο απαλό από ότι το Infamous. Παρά το χαρακτηρισμό shine έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος (είναι σχεδόν οπάκ) και είναι αρκετά ενυδατικό. 

Τώρα τελευταία η  Estee Lauder συμπλήρωσε τη σειρά και με επιπλέον αποχρώσεις που πρέπει να ελέγξω άμεσα.

Ραντεβού στο επόμενο post.


Φιλιά!!
Αθηνά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB