Douglas Brush Set

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 2 σχόλια
Τα καταστήματα καλλυντικών Douglas είναι γνωστά στην Ευρώπη (είναι γερμανικής καταγωγής) και αν τυχόν βρεθείτε μπροστά σε ένα σας συστήνω ανεπιφύλαχτα να το επισκεφθείτε. Πιστέψτε με δε θα χάσετε. Διαθέτουν όλες τις γνωστές highend εταιρείες αλλά, αρκετές drugstore και κάποιες που δε μας είναι ιδιαίτερα γνωστές αλλά που αξίζει να δοκιμάσουμε. Φυσικά διαθέτουν και τη δική τους in-house μάρκα που αποτελείται τόσο από προϊόντα μακιγιάζ και skincare αλλά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. 
Δεν έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα Douglas αλλά ένα από αυτά που δοκίμασα είναι αυτό το set με πινέλα για το οποίο θέλω να σας μιλήσω σήμερα.

Αποτελείται από 5 πινέλα για το πρόσωπο και τα μάτια και από ένα μεγάλο καθρέφτη. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των πινέλων αλλά και του καθρέφτη είναι το γεγονός ότι είναι μαγνητικά.Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι είναι σε χρυσό χρώμα που τα κάνει πιο πολυτελή.

Το σετ αποτελείται από δύο πινέλα για το πρόσωπο και τρία για τα μάτια. Το πρώτο είναι ένα πινέλο πούδρας, το οποίο είναι πολύ απαλό και δεν αφήνει τριχούλες (όπως ορισμένα άλλα). Το συγκεκριμένο εκτός από πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή του ρουζ, Αυτό κάνω εγώ και δίνει ωραίο αποτέλεσμα. 
Το δεύτερο είναι, σύμφωνα με τη συσκευασία, πινέλο για ρουζ. Και αυτό είναι πολύ απαλό αλλά κατά τη γνώμη μου είναι λίγο μικρό για ρουζ. Εγώ το χρησιμοποιώ είτε για highlighter είτε για πούδρα κάτω από τα μάτια. 
Τα πινέλα ματιών αποτελούνται από ένα κοφτό πινελάκι που είναι ιδανικό για eyeliner αλλά και για το σχηματισμό των φρυδιών, ένα πλακέ πινέλο που βοηθάει στο να εφαρμόζεται η σκιά στο βλέφαρο και τέλος ένα σφουγγαράκι που δεν είναι κάτι που εγώ βρίσκω χρήσιμο. Θα μπορούσε να περιέχει καλύτερα ένα πινέλο για blending παρά αυτό. 

Σε γενικές γραμμές είναι  ένα πολύ όμορφο σετάκι το οποίο περιέχει χρήσιμα για το μακιγιάζ πινέλα, πολύ απαλά, αποτελεσματικά και σε πολύ ωραίο χρυσό χρωματάκι.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



2 σχόλια:

  • Athina είπε...

    @ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
    Καλημέρα Κωνσταντίνα!! Δυστυχώς καταστήματα Douglas υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό. Εγώ έχω βρει σε Γερμανία. Αυστρία, Ρουμανία και λογικά πρέπει να έχει σχεδόν σε όλες τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB