Too Faced The Little Black Book of Bronzers

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 0 σχόλια

Η Too Faced είναι μια εταιρεία που πάντα μας εκπλήσσει με τις κυκλοφορίες της. Έτσι έγινε και πριν κάποια χρόνια όταν κυκλοφόρησε το The Little Black Book of Bronzers, μια συλλογή με τα 8 αγαπημένα bronzers της εταιρείας. 
Δυστυχώς η κυκλοφορία της παλέτας ήταν περιορισμένη, αν και νομίζω ότι σχετικά πρόσφατα την πήρε το μάτι μου σε κάποιο Sephora. Αξίζει νομίζω να το κοιτάξετε. Διαφορετικά θα βρείτε όλα τα μεμονωμένα bronzers στο Sephora

Ας περάσουμε όμως στην παλέτα. Περιέχει 8 bronzers, ένα για κάθε μέρα όπως φαίνεται και στο illustration της συσκευασίας. Και μιας και την ανέφερα η συσκευασία της είναι απλά υπέροχη. Αν είχε και ένα καθρέφτη θα ήταν απλά θεϊκή. Μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας. 
Περνώντας στα προϊόντα να αναφέρω ότι τα bronzers της Too Faced είναι εκπληκτικά. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά και διάρκεια. Δεν έχει βρεθεί ένα να με απογοητεύσει. 

Ξεκινάμε λοιπόν με το Sun Bunny, το οποίο έχει φυσικό τελείωμα και αποτελείται από δύο αποχρώσεις με τη μια από τις δύο να ροζίζει λίγο, με αποτέλεσμα να σου χαρίζει ένα πολύ ωραίο φυσικό αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια έχουμε το Milk Chocolate Soleil, το οποίο όπως βλέπετε είναι και το αγαπημένο μου. Είναι μια πιο ανοιχτή απόχρωση του Chocolate Soleil και προσφέρει μια ζεστασιά στην επιδερμίδα όλο το χρόνο. Ιδανικό για πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
Περνάμε και στο Chocolate Soleil, Πρόκειται για ένα ματ bronzer με σύνθεση που περιέχει τονωτική πούδρα κακάο, πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το πιο ανοιχτόχρωμο. Περιέχει πούδρα κακάο που κάνει το φινίρισμα φυσικό χωρίς πορτοκαλί απόχρωση. Ελαφρά αρωματισμένη, αυτή η πούδρα bronzer χαρίζει ένα φυσικό αλλά λίγο πιο βαθύ μαύρισμα.
Σειρά έχει τώρα το Snow Bunny, το οποίο αποτελείται από τέσσερις αποχρώσεις που όταν αναμειχθούν το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ αστραφτερό. Προσφέρει μια φυσική, μεταξένια και ελαφρώς χρυσαφένια επιδερμίδα. Χάρη στις χρωστικές του, το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο. 

Επόμενο είναι το Dark Chocolate Soleil, το οποίο απευθύνεται σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Προσφέρει ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα μαυρίσματος. Το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και για contouring. 
Στη συνέχεια έχουμε το Pink Leopard, το οποίο είναι ένα bronzer σε μοτίβο λεοπάρδαλης. Ο συνδυασμός των τριών χρωμάτων –καφέ, ροζ και μπεζ– χαρίζει μια τέλεια, μπρούτζινη επιδερμίδα που αντανακλά υπέροχα το φως.
Περνάμε και στο Beach Bunny, το οποίο δίνει ένα αποτέλεσμα «υγιούς όψης» όλο το χρόνο. Συνδυάζει 4 αποχρώσεις bronzer και illuminator που δημιουργούν άμεσα μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο χρησιμοποιείται άνετα και σαν σκιά ματιών.
Τέλος, έχουμε το Endless Summer, το οποίο είναι το bronzer της Too Faced με τη μεγαλύτερη διάρκεια (16 ώρες ισχυρίζεται). Από άποψη απόχρωσης είναι πάνω κάτω το ίδιο με το Chocolate Soleil.

Τη συγκεκριμένη παλέτα την έχω λατρέψει. Περιέχει όλες τις αποχρώσεις bronzer που θα μπορούσα να χρειαστώ. Μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες που έχω μαυρίσει λιγάκι ώστε να μπορώ να την αξιοποιώ πλήρως. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB