Apivita Aqua Vita serum

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 0 σχόλια
Σήμερα θα ασχοληθούμε με άλλο ένα προϊόν της Apivita και συγκεκριμένα με τον Ορό Εντατικής Ενυδάτωσης & Αναζωογόνησης  Aqua Vita. 
Πρόκειται για έναν ορό προσώπου με φυτοενδορφίνες λυγαριάς και υαλουρονικό οξύ που χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του αποκαθιστά και ενεργοποιεί τη σωστή λειτουργία όλων των φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα:
  • Οι φυτοενδορφίνες λυγαριάς σε ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα εγκλεισμού και μεταφοράς σε κυκλοδεξτρίνες και λιποσώματα, ενυδατώνουν εντατικά και σε βάθος.
  • Το υαλουρονικό οξύ σε 3 μοριακά βάρη εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση σε βάθος ενώ δεσμεύει και διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα.
  • Η βιοδραστική αλόη, το βιολογικό εκχύλισμα μελιού & το βιολογικό λάδι ελιάς προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη.
  • Η βρώμη και η λεκιθίνη διατηρούν τα επίπεδα της υγρασίας της επιδερμίδας υψηλά για 24 ώρες.
  • Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.
  • Το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη, ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες νεότητας και προσφέρει αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική δράση και ενυδάτωση.
  • Το βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι προσφέρει, ενυδάτωση, αναζωογόνηση και ευεξία.
Επιπλέον, η  Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό στο Aqua Vita serum με έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, φωτοπροστατευτικές  και τις ενυδατικές ιδιότητες του.

Για να πω την αλήθεια για το Aqua Vita serum η άποψή μου είναι μάλλον ουδέτερη. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ νιώθω την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη και απαλή αλλά δεν ξέρω κάτι με χαλάει. Ίσως να φταίει η υφή του που είναι πολύ ρευστή. Μου αρέσει το αποτέλεσμά του και  το χρησιμοποιώ και σίγουρα θα το τελειώσω χωρίς δυσκολία αλλά μάλλον δεν θα το προτιμήσω στο  μέλλον. 
Αν όμως εσάς σας αρέσει η αρκετά ρευστή υφή στε serum τότε σίγουρα το Aqua Vita θα σας εντυπωσιάσει.


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB