Beauty Books - My favorites

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 2 σχόλια
Τα βιβλία είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να χαλαρώνω. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για beauty books, δηλαδή βιβλία που έχουν σαν βασικό τους θέμα την ομορφιά, το μακιγιάζ και τη μόδα καμιά φορά. 


Έξι είναι αυτά που ξεχωρίζω τον τελευταίο καιρό και μου αρέσει να ανατρέχω σε αυτά και να τα ξεφυλλίζω, μαθαίνοντας κάθε φορά και κάτι καινούργιο.


Το πιο πρόσφατο αλλά και το πιο αγαπημένο είναι το Facepaint - the story of makeup της Lisa Eldridge. Μιλάει για το μακιγιάζ και την ιστορία του. Πως δημιουργήθηκαν οι διάφορες τάσεις του μακιγιάζ και το ρόλο που έπαιξαν στην ιστορία του διάφορες γυναίκες, από την Μαρία Αντουανέτα μέχρι τη Μέριλιν Μονρόε και πολλές άλλες.


Το Glam Guide της Fleur de Force μου αρέσει γιατί  συνδυάζει τα πάντα, από ομορφιά, μόδα μέχρι lifestyle, μαγειρική και συμβουλές. Ανυπομονώ γιa το νέο της βιβλίο με τίτλο The Luxe Life.


Το Pretty Honest της Sali Hughes απλάε δε χορταίνεις να το διαβάζεις. Περιέχει πολλές συμβουλές και καταρρίπτει πολλούς μύθους για την ομορφιά. Σύντομα νομίζω πως βγάλει και νέο βιβλίο.


Άλλη μια youtuber και αυτή τη φορά είναι η Tanya Burr με το βιβλίο της Love, Tanya που είναι πολύ ευχάριστο να το διαβάζεις καθώς είναι και αυτό ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών θεμάτων, διασκεδαστικών αλλά και χρήσιμων ταυτόχρονα.



Τέλος, έχω δύο βιβλία της Bobbi Brown που είναι απλά υπέροχα. Το Makeup Manual και το Everything Eyes, με το δεύτερο να είναι επικεντρωμένο στο μακιγιάζ των ματιών και το πρώτο πιο γενικό με αρκετά tips & tricks αλλά και tutorials.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Πολύ ενδιαφέρον .Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο αλλά πολύ θα το ήθελα.Φιλιά πολλά

  • Unknown είπε...

    Πολυ ωραιο και ξεχωριστο ποστ! Το Facepaint πρεπει να ειναι τελειο! Και αυτο απο την Tanya Burr υο εχω ξεφυλλισει στα Public

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB