Sleek Pomegranate Blush

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 1 σχόλια
Βλέποντάς το σε τρομάζει λιγάκι γιατί φαίνεται πολύ σκούρο και φυσικά δε θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια καλοκαιρινή απόχρωση ρουζ. Ο λόγος για το ρουζ Pomegranate της Sleek.


Η απόχρωση του Pomegranate είναι ένα φωτεινό κόκκινο-μοβ (reddish-plum) με μια ψυχρή ροζ λάμψη αλλά και πιο ζεστούς και χάλκινους υποτόνους. Ακούγεται μπερδεμένο αλλά φορεμένο είναι πολύ όμορφο. Έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος και πρέπει να εφαρμόζεται με ελαφρύ χέρι χρησιμοποιώντας καλύτερα ένα πινέλο βεντάλια (ή κάτι παρόμοιο) ώστε να μπορείτε να χτίσετε το χρώμα στην ένταση που το επιθυμείτε. Το ρουζ είναι soft, smooth και blendable που το κάνει ακόμα καλύτερο, καθώς αν εφαρμόσετε πολύ μπορείτε εύκολα να το διορθώσετε. Επιπλέον έχει και πάρα πολύ καλή διάρκεια.

Το Pomegranate της Sleek είναι από τα αγαπημένα μου ρουζ για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Φυσικά, όπως με όλα τα προϊόντα μακιγιάζ μπορείς να το φορέσεις όποτε εσύ έχεις όρεξη.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




1 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Όντως είναι λίγο πιο χειμερινή αποχρωση. Εγώ έχω αρκετές παλέτες με τα ρουζάκια τους και δεν τα αλλάζω με τιποτα.Φιλιά πολλά

    http://thesecetdiaryofagirlicious.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB