Αγαπημένα Ιουνίου 2016

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 3 σχόλια
Καλό μήνα σε όλους μας!!!

Και τι καλύτερο από το να ξεκινάμε ένα καινούργιο μήνα αναπολώντας τα προϊόντα που μας άρεσαν περισσότερο τον προηγούμενο μήνα.  Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και εμείς σήμερα.


Πρώτο αγαπημένο είναι το lip balm Rose Mine Vit. E (mint tea), το οποίο προέρχεται από ένα παλιό memebox. Είναι ένα άχρωμο lip balm πολύ ενυδατικό για τα χείλη. Συνεχίζουμε με ένα βερνίκι νυχιών της Essie του οποίου το χρώμα με έχει ξετρελανει. Πρόκειται για το Maximillian Strasse Her, το οποίο είναι ένα απαλό γκρί - γαλάζιο και μπορεί άνετα να φορεθεί με όλα.
Από προϊόντα μακιγιάζ έχω μόνο ενα concealer και αυτό διότι το μακιγιάζ μου τους καλοκαιρινούς μήνες περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα. Το concealer είναι το Face Mix cover pot concealer από Tony Moly και προήλθε και αυτό από το memebox. Αν και είναι λίγο πιο ανοιχτό από ότι θα έπρεπε μου αρέσει γιατί φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά μπορεί ταυτόχρονα να καλύψει και κάποιο σπυράκι.
Οι sheet masks από Sephora είναι χωρίς αμφιβολία από τις αγαπημένες μου. Τον τελευταίο μήνα δοκίμασα και τις μάσκες για τα μάτια και τα χέρια και έχω ξετρελαθεί. Νομίζω περισσότερο από ότι με αυτές του προσώπου. Έχω δοκιμάσει την Αβοκάντο και την Aloe vera από τις μάσκες χεριών και μπορώ να πω ότι αφήνουν τα χέρια απαλά σαν μωρού. Από τις μάσκες ματιών έχω δοκιμάσει τις Rose, Honey και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον όλες. Μου αρέσει η αίσθηση που μένει μετά τη χρήση τους κάτω από τα μάτια μου. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχουν και υφασμάτινες μάσκες για τα πόδια και έσπευσα αμέσως να αγοράσω αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
Για το τέλος άφησα κάτι το οποίο δεν είναι beauty related αλλά μάλλον πιο πολύ wedding related και αυτό είναι τα workout challenges δηλαδή η γυμναστική και συγκεκριμένα οι λεγόμενες "προκλήσεις" όπου μέσα σε ένα μήνα πρέπει να ολοκληρώσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνοντας καθημερινά κάτι που είναι λίγο πιο δύσκολο από αυτό της προηγούμενης μέρας. Ακόυγεται κουραστικό αλλά έχει αποτέλεσμα και επιπλέον έχουμε και ένα γάμο και πρέπει να είμαστε άψογες!!

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

3 σχόλια:

  • our beauty wonderland είπε...

    Τι κρίμα που το memebox δεν κάνει πια διεθνείς αποστολές. Οι μασκούλες των Sephora απίστευτα βολικές. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου! Καλό μήνα! xoxo

  • eva eats the apple είπε...

    Θέλω πολύ να δοκιμάσω τις μάσκες από τα Sephora αλλά το σκεφτόμουν !!! αν θες ρίξε μια ματιά και στα δικά μου αγαπημένα Ιουνίου. Φιλία :) http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB