Uses of Aloe Vera Gel in Beauty

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 1 σχόλια
Aloe Vera...
Όλοι μας γνωρίζουμε τις ιδιότητες της αλόης και κυρίως τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Το τζελ αλόης συγκεκριμένα είναι δροσιστικό και  ενυδατικό για την επιδερμίδα και επιπλέον φθηνό και εύκολο να το προμηθευτεί κανείς. 


Aloe Vera gel μπορούμε να βρούμε από αρκετές εταιρείες και επειδή είναι ελεύθερο από αρώματα και χρωστικές ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ας δούμε μερικούς τρόπους που μπορούμε να αξιοποιήσουμε το Aloe Vera gel στην περιποίησή μας:
  1. Λειτουργεί σαν ένα απαλό καθαριστικό προσώπου, προσφέροντας τις αντισηπτικές της ιδιότητες και μπορεί να αφαιρέσει ικανοποιητικά και το μακιγιάζ. 
  2. Καθώς διαθέτει φυσικές μαλακτικές και δροσιστικές ιδιότητες, όπως η μενθόλη, αποτελεί πάρα πολύ καλή λύση σε περιπτώσεις που έχουμε καεί από τον ήλιο (και όχι μόνο). Λειτουργεί πολύ καλά ανακουφίζοντάς μας μετά και από ένα τσίμπημα.
  3. Απλώστε λίγο τζελ στα φρύδια πριν χρησιμοποιήσετε το τσιμπιδάκι σας και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην πονάτε κατά τη διάρκεια
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ και για να ξυρίσετε τα πόδια σας. Εκτός από την πολύ καλή ενυδάτωση που θα προσφέρει, θα βοηθήσει να επουλωθούν γρηγορότερα και τυχόν κοψιματάκια
  5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την πρόληψη των ραγάδων. Δεν θα τις εξαφανίσει αλλά μπορεί να τις προλάβει και ταυτόχρονα να σας ενυδατώσει και να σας δροσίσει
  6. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ενυδατική, τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο
  7. Αν κάνετε σακούλες και έχετε πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο τζελ στην περιοχή και αυτό θα μειώσει το πρήξιμο και θα φωτίσει το δέρμα, δροσίζοντας ταυτόχρονα
  8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μια ενυδατική μάσκα προσώπου. Απλώστε μια γενναία ποσότητα στο πρόσωπο, αφήστε να απορροφηθεί για περίπου 10 λεπτά και μετά αφαιρέστε την περίσσεια ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

1 σχόλια:

  • Μαρία Παπανδρέου είπε...

    Η αλόη είναι φοβερή και θαυματουργό προϊόν!! Πρόσφατα απέκτησα το φυτό αυτό και δεν ήξερα ότι είχε τόσες πολλές χρήσεις!! τέλειο και χρήσιμο άρθρο!
    Μαρία kids-ofreneia.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB