Benefit Cheekathon Palette

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 0 σχόλια
Τα λόγια είναι περιττά για το παρακάτω προϊόν, καθώς οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ο λόγος για την συλλεκτική παλέτα με ρουζ της Benefit την Cheekathon Palette


Η συσκευασία της είναι πανέμορφη. Πέντε κορίτσια ντυμένα με τα χαρακτηριστικά ρουζ της Benefit να χορεύουν. Είναι μια παλέτα που μπορείς να πάρεις μαζί σου σε ταξίδια καθώς θα σου προσφέρει αρκετές επιλογές αλλά από την άλλη το μέγεθός της είναι λίγο μεγαλούτσικο για ταξίδια. 
Το μεγαλύτερο αρνητικό της παλέτας είναι το γεγονός ότι ήταν περιορισμένης κυκλοφορίας και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι δυνατό να την προμηθευτείτε. Πάντως άξιζε τα χρήματά της καθώς στην τιμή περιπου δύο Benefit ρουζ παίρνεις την παλέτα που έχει πέντε και όλα σε full size.


Η παλέτα περιέχει τα 5 πιο δημοφιλή ρουζ της Benefit και ένα πινέλο:
  • Dandelion
  • Hoola
  • Rockateur
  • Dallas
  • Coralista 


Το Dandelion είναι ένα πολύ όμορφο ροζ ρουζ, ιδανικό για κάθε μέρα. Είναι διακριτικό τόσο όσο πρέπει. Χαρίζει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο.
Το Hoola είναι περισσότερο bronzer παρά ρουζ και λόγω του τόνου του και της έλλειψης shimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για contouring. 
Το Rockateur είναι ένα απαλό ιριδίζον ροζ  και κλινει πιο πολύ προς highlighter.
To Dallas είναι ένα σκούρο με καφέ τόνους ρουζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για bronzer. Για την δική μου επιδερμίδα είναι αρκετά σκούρο. Μάλλον θα το χρησιμοποιήσω σαν σκιά.
Τέλος, το Coralista είναι ένα πανέμορφο κοραλορόζ με shimmer, ιδανικό για το καλοκαίρι.

Αν δεν προλάβατε την Cheekathon παλέτα και σας αρέσουν οι αποχρώσεις που περιέχει, μπορείτε να τα αποκτήσετε μεμονομένα στα stands της Benefit αποκλειστικά στα Sephora.


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB