Chanel Perfection Lumiere Velvet Foundation

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 0 σχόλια
Το Perfection Lumiere Velvet μαζί με το Vitalumiere Aqua είναι από τα αγαπημένα μου foundation από Chanel και μπορώ να πω και γενικότερα. Είναι δύο foundation με διαφορετικό τελείωμα αλλά το ίδιο υπέροχα. Για το Vitalumiere Aqua μπορείς να δεις πιο αναλυτικό review εδώ
Σήμερα θα ασχοληθούμε το Perfection Lumiere Velvet.



Πρόκειται για ένα ελαφρύ, oil-free, υγρό foundation που προσφέρει ένα υπέροχο ματ - βελούδινο τελείωμα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Χάρη στις soft-focus χρωστικές που περιέχει, το δέρμα γίνεται ομοιόμορφο και το αποτέλεσμα διαρκεί σχεδόν όλη την ημέρα. Έχει σχεδιαστεί για επιδερμίδες κανονικές προς λιπαρές και στα συν του είναι και το ότι διαθέτει SPF 15, που μπορεί να είναι λίγο για τα δεδομένα μας αλλά καλύτερο από το τίποτα. Η συσκευασία του είναι μικρή και πλαστική και είναι ιδανική για ταξίδια. Λόγω της πολύ υγρής του σύστασης, όπως και το Vitalumiere Aqua, θέλει πολύ καλό κούνημα πριν τη χρήση. 

Προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη χωρίς να το νιώθω βαρύ στο πρόσωπό μου και χωρίς να δείχνει cakey. Αφήνει ένα πολύ ωραία βελούδινο τελείωμα στο πρόσωπό μου και μου αρέσει που δεν χρειάζεται να το σετάρω με πούδρα. Καλύπτει με ευκολία τυχόν κοκκινίλες και μικρά σημαδάκια - σπυράκια που τυχαίνει να έχω. 

Αν και το Perfection Lumiere Velvet είναι ακριβό foundation (Chanel βλέπεις) σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, αν και θέλω να δοκιμάσω και το καινούργιο foundation της Chanel από την σειρά Les Beiges, το Healthy Glow αν δεν κάνω λάθος.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB