Lookfantastic Beauty Box - September 2014

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 4 σχόλια
Η μανία των Beauty Boxes καλά κρατάει ακόμα (τουλάχιστον για εμένα). Αφού δοκίμασα όλα τα ελληνικά, στη συνέχεια πέρασα στο κορεάτικα. Σειρά έχουν τώρα τα αγγλικά.


Το site Lookfantastic.com πιστεύω πως είναι γνωστό σε όλους για την ποικιλία σε προϊόντα αλλά και προσφορές που διαθέτει. Πριν λίγους μήνες λάνσαρε και ένα beauty box το οποίο έσπευσα να αποκτήσω.


Με την πρώτη ματιά φαίνεται εντυπωσιακό. Με τη δεύτερη έμεινα άφωνη. Περιείχε 5 προϊόντα σε πολύ γενναιόδωρα travel sizes. Όλες οι εταιρείες είναι γνωστές και αγαπημένες. Ανάμεσα τους και κάποιες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα και που μπορούμε να τις βρούμε μόνο online. 
Α! Ξέχασα να σας πω ότι το beauty box κοστίζει περίπου 20€. 
Πάμε να δούμε τα προϊόντα από το κουτί του Σεπτεμβρίου (μάλλον άργησα λιγάκι..) πιο αναλυτικά...



  • St. Tropez- Self Tan Bronzing Mousse. Προϊόν self tan σε μορφή αφρού. Έχω ακούσει τα καλύτερα τόσο για το προϊόν όσο και για την εταιρεία. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λιγάκι να το δοκιμάσω αλλά που θα πάει δε μου γλιτώσει.
  • Caudalie - Divine Oil. Αγαπημένη εταιρεία και αγαπημένο λαδάκι. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο , σώμα και μαλλιά και μυρίζει θεϊκά. 
  • Kerastase - Nutritive Shampoo & Conditioner. Σαμπουάν και conditioner της Kerastase για θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών. Πολλά υποσχόμενο και πολύ καλό μέγεθος για ταξιδάκι το ΣΚ.
  • This works - Deep sleep pillow spray. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Πρόκειται για spray που ψεκάζεις στο μαξιλάρι σου και σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς σαν πουλάκι. Περιέχει λεβάντα.
  • Jurlique - herbal Recovery Advanced Serum. Serum που βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, χαρίζει φωτεινότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια...
Εσάς πως σας φάνηκε;

Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά




4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB