Review #20: Bumble & Bumble Thickening range

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 4 σχόλια
Bumble & Bumble...
Μια αγαπημένη εταιρεία με προϊόντα περιποίησης μαλλιών που τον τελευταίο χρόνο (αν δεν κάνω λάθος) έκανε την εμφάνισή της και στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων Sephora. Πρόκειται για μια εταιρεία με πολλούς θαυμαστές σε όλων τον κόσμο. 
Από τη συγκεκριμένη εταιρεία έχω δοκιμάσει προϊόντα από τη σειρά Thickening που υπόσχεται όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά. Για αυτά τα προϊόντα θα μιλήσουμε και εμείς σήμερα.


Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για προϊόντα με αρκετά τσιμπημένη τιμούλα, οπότε αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Κάθε φορά όμως που τα χρησιμοποιώ το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ και δε μετανιώνω που τα αγόρασα. 


Από τα πιο αγαπημένα μου είναι το Thickening Full Foam Mousse. Πρόκειται για ένα αφρό μαλλιών που υπόσχεται και προσφέρει όγκο στα μαλλιά. Εγώ το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά στις ρίζες κάνοντας λίγο μασάζ και μετά τα στεγνώνω. Όταν τελειώσω το αποτέλεσμα με εντυπωσιάζει. Τα μαλλιά μου έχουν όγκο και το καλύτερο είναι ότι διαρκεί μέχρι να τα λούσω ξανά. Ειδικά την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Αξίζει να σημειώσω ότι τα μαλλιά μου έχουν λεπτή τρίχα, οπότε για όγκο ούτε λέξη. Με το συγκεκριμένο όμως είμαι ξετρελαμένη. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά μόλις τελειώσει (ελπίζω να μη γίνει σύντομα γιατί είναι ακριβούλι). 


Από τη σειρά φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το σαμπουάν και το conditioner. Ήταν τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα από τη σειρά και μπορώ να πω ότι δε με απογοήτευσαν αλλά δεν με ξετρέλαναν κιόλας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν wow αλλά όγκος υπήρχε. Θα προτιμούσα το σαμπουάν να έκανε λίγο περισσότερο αφρό αλλά δεν πειράζει. 


Επόμενο είναι το σπρέι για όγκο της σειράς. Χρησιμοποιείται σε βρεγμένα αλλά και σε στεγνά μαλλιά για σετάρισμα και όγκο. Εγώ το χρησιμοποιώ και αυτό σε βρεγμένα μαλλιά πριν το στέγνωμα και τα βοηθά να διατηρούν τον όγκο που τους δίνει ο αφρός.


Για το τέλος άφησα το Dryspun Finish. Πρόκειται για κάτι μεταξύ dry shampoo και texturising spray. Χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά και το ψεκάζετε ανά τμήματα στα σημεία που θέλετε όγκο και πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Συνήθως για μένα στις ρίζες των μαλλιών μου και μετά κάνοντας μασάζ έχω το αποτέλεσμα που θέλω. 

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη από τα προϊόντα της σειράς Thickening από την Bumble & Bumble.  Υπόσχονται όγκο και μπορώ να πω ότι τηρούν την υπόσχεσή τους. Αν η τιμή τους ήταν και πιο χαμηλή θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Ραντεβού στο επόμενο post. 

Φιλιά!!
Αθηνά








4 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    οντως ειναι λιγο ακριβα και απο το ποστ σου καταλαβα οτι δεν ειδες και καμια τεραστια διαφορα..θα ηθελα να τα δοκιμασω γιατι εχω λιγα και ατονα μαλλια..ισως σε καποια 35% των sephora Να το σκεφτω

  • Athina είπε...

    @Maria Ag.
    Από ότι θυμάμαι Μαρία μου ο αφρός έκανε γύρω στα 30€. Εγώ τον είχα πάρει με -35% που πονάει την τσέπη μας λιιιγο λιγότερο...
    Φιλιά!!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB