Memebox Unboxing #1

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 1 σχόλια
Δε μπόρεσα να αντισταθώ και ίσως τελικά να το παράκανα! Θα δείξει...


Το τελευταίο διάστημα έχουν κατακλύσει το χώρο του beauty blogging και όχι άδικα. Μιλάω φυσικά για τα memeboxes (more info here). Πρόκειται για μια υπηρεσία (η οποία δεν είναι συνδρομητική) όπου με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο (σε σχέση με αυτό που προσφέρει) αγοράζεις ένα (ή και περισσότερα - ανάλογα με την όρεξη ή την προσφορά) κουτάκι με προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης (σε travel & full size). Ξέχασα να αναφέρω ότι τα προϊόντα είναι όλα από την Κορέα, η οποία φημίζεται για τα skincare προϊόντα της. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζεις πολλά κορεάτικα προϊόντα και αν σου αρέσουν μπορείς να τα αγοράσεις από το eshop. Ταυτόχρονα τρέχουν και συνέχεια πολλές προσφορές στο site. 
Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site τους.

Πάμε να δούμε τώρα το 1ο κουτάκι που παρέλαβα. Ήταν ένα συλλεκτικό κουτί που προέρχεται από collaboration του memebox με την Cutie Pie Marzia (youtuber).



Περιείχε 6 προϊόντα όλα full size και ένα έξτρα.



Ξεκινώντας από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο προϊόν έχουμε:
  • Shara Shara - Petit Friend Tinted Balm in Crown Pink. Πρόκειται για ένα lip balm με χρώμα το οποίο στο εσωτερικό του περιέχει σε σχήμα στέμματος το ροζ χρώμα για πιο έντονο αποτέλεσμα . Μυρίζει ελαφριά και όμορφα.
  • Pure Smile - Gelee Labo Strawberry. Είναι μια μάσκα προσώπου αρκετά πηχτή γιατί περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση φυσικά συστατικά φρούτων για να ενυδατώνουν και να ανανεώνουν το δέρμα. Εκτός από το  αυτονόητο την φράουλα περιέχει υαλουρονικό οξύ κλπ .
  • L.vida - Nail Polish in Pink Orange. Ένα βερνίκι νυχιών σε μια πολύ γλυκιά συσκευασία αλλά και πολύ όμορφο καλοκαιρινό καραλοροζ χρώμα.
  • It's Skin - Babyface One-Step Base 01 Lavender Pink. Βάση για το μακιγιάζ με στόχο την κάλυψη των ατελειών για ένα απαλό και λείο δέρμα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.
  • It's Skin - Babyface Volumer Essence. Μια πολλαπλών χρήσεων λοσιόν που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και φωτίζει την επιδερμίδα. 
  • Beauty People - Snow White Special Edition Season 2. Μια πολύ γλυκιά συσκευασία που περιέχει 5 μολύβια ματιών στις αποχρώσεις: Glimmer Black, Glimmer Brown, Glimmer Bronze, Glimmer Gold & Glimmer Beige. Από τα πρώτα swatches φαίνεται ότι γράφουν πολύ όμορφα. 
  • Το extra προϊόν ήταν μια ξύστρα για τα μολύβια.

Με τρελαίνει η έκφραση της Χιονάτης στη συγκεκριμένη συσκευασία...

Αυτά ήταν τα προϊόντα που περιείχε το πρώτο μου memebox. Φαίνονται πολύ όμορφα και ανυπομονώ να ξεκινήσω να τα χρησιμοποιώ.

Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά




1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB