Αγαπημένα Ιουλίου 2014!!

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 4 σχόλια
Καλησπέρα σε όλους!!
Άλλος ένας μήνας μας αποχαιρέτισε και άλλος ένας, άκρως καλοκαιρινός, μας χαμογελά και μας κλείνει το μάτι... Μπορεί ο Ιούλιος να τελείωσε αλλά δεν το βάζουμε κτω καθώς το καλοκαίρι είναι ακόμα μπορστά μας!

Σήμερα θα δούμε τι προϊόντα ξεχώρισα για το μήνα Ιούλιο. Ήταν λίγα και καλά.



Όπως όλοι γνωρίζουμε το αντηλιακό προσώπου (και όχι μόνο) είναι απαραίτητο όλο το χρόνο, πόσο μάλλον τους καλοκαιρινούς μήνες. Στις αρχές του μήνα απέκτησα και από τότε χρησιμοποιώ ανελλιπώς το Even better dark spot defense SPF 45 της Clinique. Βασικό για εμένα είναι ο υψηλός δείκτης προστασίας  SPF 45 που έχει. Η σύνθεσή του είναι πολύ ρευστή και χρειάζεται κούνημα πριν τη χρήση. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και αυτή την αντιαισθητική ασπρίλα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση πριν την εφαρμογή foundation.
Το ήθελα καιρό και τελικά το απέκτησα. Μιλάω για το The Body Shop Honey Bronzer in 01. Είναι το πρώτο bronzer που αγοράζω και χρησιμοποιώ (συνήθως έμεναν στο βάθος του συρταριου). Είναι ματ και η απόχρωσή του είναι ιδανική για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου που δε θέλει να μαυρίσει με τίποτα.
Περνάμε σε ρουζ και συγκεκριμένα στο Dollymix από MAC, το οποίο ανήκει στη σειρά των Sheertone Shimmer Blushes. Είναι ένα πολύ όμορφο ροζ χρωματάκι με διακριτικό shimmer, ότι πρέπει για το καλοκαίρι.
Στην κατηγορία concealer αυτό το μήνα ξεχώρισα το Fit me της Maybelline, το οποίο χρησιμοποιώ για να καλύπτω τυχόν ατέλειες στο πρόσωπό μου.
Στο μέτωπο των κραγιόν έχουμε δύο δημοφιλέστερα: 
Από Revlon το Colorburst Lip Butter in Sorbet, ένα πολύ όμορφο φούξια χρώμα το οποίο επειδή είναι lip butter δεν είναι έντονο και μου αρέσει για κάθε μέρα και από Benefit το Bene Balm, ένα πολύ ωραίο sheer κόκκινο χρώμα για όλη την ώρα. Και τα δύο αυτά κραγιόν είναι αρκετά ενυδατικά για τα χείλη,γεγονός που μου αρέσει πολύ.


Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά

4 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Το Honey bronzer είναι το μόνο που χρησιμοποιώ για ηλιοκαμένο λουκ τα τελευταια 2 χρόνια και το λατρεύω! Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! :)

  • Unknown είπε...

    πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!
    τα revlon lip butter μου αρέσουν πολύ!

    θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικό μου blog...
    http://fay-justbeauty.blogspot.gr/
    φιλιά :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB