Sephora Wonderful Cushion foundation

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 0 σχόλια
Στην τρέλα που επικρατεί με τα cushion προϊόντα (foundation, ρουζ, προϊόντα χειλιών κλπ.) δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχουν και τα Sephora
To Wonderful Cushion είναι ένα foundation σε μορφή cushion (όπως λέει και το όνομά του φυσικά) που σημαίνει ότι πρόκειται για μια νέα γενιά εξαιρετικά υγρού foundation που εφαρμόζεται με σφουγγαράκι «cushion». Συνδυάζει τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα ενός υγρού foundation  με την πρακτικότητα ενός προϊόντος compact. 

Πρόκειται για ένα foundation που προσφέρει άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ, χωρίς ίχνος διχρωμίας ή ανομοιομορφίας. Το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα είναι  λείο και προσφέρει φυσική λάμψη. Στα συν του το γεγονός ότι έχει πολύ καλή διάρκεια. Η απαλή και εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση του, όταν εφαρμοστεί με προσοχή, γίνεται ένα με την επιδερμίδα. 


Προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη που μπορεί να χτιστεί. Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του και επιπλέον είναι ιδανικό για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εγώ το χρησιμοποιούσα τις ημέρες που δεν ήθελα πλήρη κάλυψη αλλά ένα ελαφρύ αποτέλεσμα που να με καλύπτει όσο χρειάζομαι και να διαρκεί. 
Το Sephora Wonderful Cushion foundation πληρεί όλα αυτά τα κριτήρια.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB