Balea Anti-aging Q10 eye cream

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 0 σχόλια

Ελάχιστα είναι τα προϊόντα της εταιρείας Balea που έχω δοκιμάσει και δεν μου αρέσουν. Τα περισσότερα είναι πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς την τιμή τους. Οι μάσκες προσώπου μιας χρήσης που διαθέτει μου αρέσουν ιδιαίτερα. 

Δοκίμασα λοιπόν άλλο ένα προϊόν Balea. Ο λόγος για την κρέμα ματιών Anti-aging Q10. Πρόκειται για μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών εμπλουτισμένη με  Q10, το οποίο συνεισφέρει στην αναγέννηση του δέρματος. Περιέχει επίσης σύμπλεγμα Ωμέγα που συσφίγγει ελαφρά την επιδερμίδα στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και ταυτόχρονα προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Με συχνή χρήση υπόσχεται πως οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται και η ελαστικότητα του δέρματος επανέρχεται. 

Απορροφάται άμεσα από την περιοχή και προσφέρει την απαιτούμενη ενυδάτωση χωρίς να ερεθίζει. Αφήνει την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια απαλή. Στα θετικά της είναι και η συσκευασία της καθώς βρίσκεται σε σωληνάριο και έτσι αποφεύγεται η επαφή της κρέμας με το εξωτερικό περιβάλλον. Δεν περιέχει άρωμα και για όποιον ενδιαφέρεται είναι και vegan προϊόν. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB