My PM Skincare routine

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 1 σχόλια
Συνεχίζουμε σήμερα με τη ρουτίνα που ακολουθώ για να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου το βράδυ.


Ξεκινάω φυσικά με ντεμακιγιάζ και το αγαπημένο μου Double Cleanse από Pixi & Caroline Hirons (δες review εδώ). Κάποιες φορές μπορεί να χρησιμοποιήσω το συνδυασμό Sephora Supreme Cleansing Oil (review) μαζί με το Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam. Τις ημέρες χωρίς μακιγιάζ χρησιμοποιώ μόνο του το καθαριστικό της Estee Lauder (review).
Αφού έχω καθαρίσει καλά το πρόσωπό μου συνεχίζω με toner, όπου χρησιμοποιώ εναλλάξ το L'Oreal Fine Flowers toner και το Pxi Glow Tonic. Το πρώτο είναι ενυδατικό ενώ το δεύτερο είναι για απολέπιση καθώς περιέχει οξέα. 
Έπειτα εφαρμόζω την κρέμα ματιών μου, η οποία παραμένει η ίδια με το πρωί (Apivita Bee Radiant - review). Πριν εφαρμόσω την ενυδατική μου κρέμα (Origins GinZing) θα χρησιμοποιήσω το serum Midnight Recovery Concentrate από Kielh's, το οποίο λατρεύω καθώς χάρη σε αυτό καθάρισε το πρόσωπό μου και τώρα είναι πιο φωτεινό. 
Κάποιες βραδιές παραλείπω το serum και την ενυδατική μου και χρησιμοποιώ την Peter Thomas Roth Cucumber Mask (review) σαν μάσκα ύπνου για περισσότερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου. 
Τα Σαββατοκύριακα αντικαθιστώ τα serum μου με το Le Weekend de Chanel από τη Chanel φυσικά, το οποίο λειτουργεί σαν έξτρα περιποίηση για την επιδερμίδα μου χάρη στα συστατικά που περιέχει (review). 
Φυσικά τελειώνω την περιποίηση μου με ένα lip balm και για το βράδυ προτιμώ κάτι πιο ενυδατικό όπως το Elizabeth Arden 8hour cream Lip protector. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB