Αγαπημένα Μαρτίου 2017

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 4 σχόλια

Έφτασε και ο  Μάρτιος στο τέλος του και είμαστε όλοι in Spring mood. Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας λίγο περίεργος αλλά σε γενικές γραμμές καλός.

Πίσω στο θέμα μας τώρα. Το μήνα αυτό έμεινα για άλλη μια φορά πιστή σε παλιά αγαπημένα αλλά ξαναδοκίμασα και θυμήθηκα πόσο μου άρεσαν και κάποια προϊόντα που είχα καιρό να χρησιμοποιήσω. 

Το Double Wear Stay-in-place foundation της Estee Lauder είναι ένα από αυτά. Αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω ξανά και θυμήθηκα πόσο μου άρεσε τότε αλλά και πόσο συνεχίζει να μου αρέσει τώρα. Προσφέρει τέλεια κάλυψη και διάρκεια χωρίς να το νιώθω βαρύ στο δέρμα μου. 
Άλλο ένα αγαπημένο είναι και η ενυδατική GinZing energy-boosting moisturizer της Origins, η οποία ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα μου και χάρη στο άρωμα εσπεριδοειδών που έχει είναι ότι πρέπει για πρωινό ξύπνημα.
Επόμενο αγαπημένο είναι μια μάσκα προσώπου και συγκεκριμένα η Cucumber Gel Mask από Peter Thomas Roth. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ενυδατική και είναι ότι χρειάζεται η επιδερμίδα μου αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να τη χρησιμοποιώ σαν leave-in μάσκα και να μην την αφαιρώ αλλά να την αφήνω στην επιδερμίδα μου μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από αυτή. Κάτι σαν sleeping mask δηλαδή (δες review εδώ).
Τελευταίο αγαπημένο για το Μάρτιο είναι ένα κραγιόν από Marc Jacobs στην απόχρωση Role Play, η οποία είναι ένα πολύ όμορφο nude για όλες τις ώρες. Ανήκει στη σειρά των sheer gel lipstick της εταιρείας και μου αρέσει πολύ.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

4 σχόλια:

  • ElinaChris είπε...

    Τέλεια ανάρτηση Αθηνά!
    Σ'ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Πάντα ήθελα να δοκιμάσω το double wear της Estee Lauder αλλά μου φαινόταν βαρύ. Ίσως το ξανασκεφτώ λοιπόν :)

    Σε περιμένω κι εγώ στο blog μου για ανταλλαγή απόψεων.
    https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr
    Φιλιά :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB