Vichy Face masks

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 0 σχόλια
Η Vichy είναι μια εταιρεία που εμπιστεύομαι και που μου αρέσουν αρκετά από τα προϊόντα της. Όταν κυκλοφορεί κάτι καινούργιο θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι έγινε και με τις τρεις νέες μάσκες προσώπου της εταιρείας. Πρόκειται για τρεις μάσκες με μεταλλικά στοιχεία.
Θέλοντας λοιπόν να τις δοκιμάσω αγόρασα και τις τρεις αλλά όχι σε full size παρά σε φακελάκια δύο δόσεων για να δω ποια μου ταιριάζει και να την αγοράσω αντίστοιχα.


Η πρώτη είναι η Μάσκα Αργίλου για καθαρισμό & σύσφιξη των πόρων (στη γκρι συσκευασία). Είναι η 1η μάσκα που συνδυάζει δυο τύπους λευκής αργίλου (καολίνη & μπετονίτη) με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Αποσυμφορεί τους πόρους και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την απολαυστικά απαλή. Συνιστάται σε όσους τους απασχολούν οι διεσταλμένοι, φραγμένοι πόροι καθώς και η λιπαρή επιδερμίδα. Διαθέτει υφή απαλής και πλούσιας κρέμας με άρωμα από μέντα, τριαντάφυλλο και σμέουρο. Στη βάση επικρατεί το ξυλώδες κεχριμπάρι.
προσφέρει ωραία αίσθηση στην επιδερμίδα και την αφήνει καθαρή και απαλή. 

Η δεύτερη είναι η Μάσκα Ενυδάτωσης & καταπράυνσης (στη μπλε συσκευασία). Είναι η 1η μάσκα ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy που δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη επιδερμίδα που έχει χάσει την άνεση της. Συνιστάται σε όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, και αντιμετωπίζουν  έλλειψη άνεσης (κνησμός, ερυθρότητα) και αφυδάτωση.  Έχει δροσερή υφή gel με ελαφρύ άρωμα από πράσινο τσάι, γιασεμί και μπαμπού. Περιέχει επιπλέον γλυκερίνη και νιασιναμίδη. 
Ανακουφίζει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντάς της και μια αίσθηση φρεσκάδας.

Η τρίτη είναι η Διπλής λάμψης & απολέπισης (ροζ συσκευασία). Είναι η πρώτη μάσκα με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και ΑΗΑ (οξέα φρούτων) που απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας βελτίωση της υφής, ξεκούραστη επιδερμίδα και πιο φωτεινή όψη. Συνιστάται σε όσους τους απασχολεί η θαμπή και τραχιά υφή της επιδερμίδας. Είναι ένα αναζωογονητικό gel με φρουτώδες άρωμα από φραγκοστάφυλο, μήλο και λευκό μόσχο.
Χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και της προσφέρει και μια πιο φωτεινή όψη.

Και οι τρεις μάσκες προσώπου της Vichy μου άρεσαν αρκετά αλλά αν είχα να επιλέξω μεταξύ των τριών θα επέλεγα τη Μάσκα Ενυδάτωσης & Καταπράυνσης καθώς προσφέρει στην επιδερμίδα μου την ενυδάτωση που χρειάζεται. 
Εσείς ποια επιλέγεται;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB