Peter Thomas Roth Face masks

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 0 σχόλια
Συνεχίζουμε και σήμερα με μάσκες προσώπου, γιατί τους έχουμε μια αδυναμία. Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τρεις μάσκες προσώπου από τον Peter Thomas Roth.


Βρήκα αυτό το σετ στα Sephora και το θεώρησα πολύ καλή ιδέα για να δοκιμάσω και τις τρεις διάσημες μάσκες του Peter Thomas Roth πριν αποφασίσω ποια μου ταιριάζει και επενδύσω στο full size. 

Το σετ περιέχει τις εξής μάσκες προσώπου:
  1. Cucumber Gel Mask
  2. Rose Stem Cell Bio Repair Gel Mask
  3. Pumpkin Enzyme Mask

Ξεκινάμε με την Cucumber Gel Mask η οποία αποτελεί μια αναζωογονητική μάσκα για ενυδάτωση και φροντίδα του ξηρού ή ευαίσθητου δέρματος. Η τζελ υφή της καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα χάρη στα εκχυλίσματα αγγουριού, παπάγιας, χαμομηλιού, ανανά, ζάχαρης σφενδάμου, ζαχαροκάλαμου, πορτοκαλιού, λεμονιού και μύρτιλλου. Η εφαρμογή της μάσκας στην περιοχή κάτω από τα μάτια βοηθά στη μείωση της εμφάνισης πρηξίματος. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μετά από έκθεση στον ήλιο, μετά από απολέπιση ή αποτρίχωση για να καταπραΰνει το δέρμα του προσώπου. 

Στη συνέχεια έχουμε την Rose Stem Cell Bio Repair Gel Mask η οποία είναι ένα χαλαρωτικό τζελ που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών γήρανσης, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία των βλαστοκυττάρων. Εκχυλίσματα τεσσάρων ειδών τριαντάφυλλου αναμειγνύονται με βλαστοκύτταρα πέντε τριαντάφυλλων, επιτρέποντας στο Rose Stem Cell να συμβάλει στην αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, όπως η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και να ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αυτή η ισχυρή μάσκα τζελ ενισχύει και τονώνει, αφήνοντας ένα απαλό σαν μετάξι, λαμπερό και νεανικό δέρμα


Κλείνουμε με την Pumpkin Enzyme Mask η οποία αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία απολέπισης που ενεργεί κατά της κόπωσης και γήρανσης του δέρματος. Απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, κάνει το δέρμα λαμπερό και χαρίζει αναζωογονημένη όψη στην επιδερμίδα. Αυτή η τριπλή δράση οφείλεται σε τρία βασικά συστατικά: ένζυμο κολοκύθας, άλφα υδροξέα και κρύσταλλοι οξειδίου του αργιλίου. 


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το πάθος του Peter Thomas Roth για την περιποίηση της επιδερμίδας προέρχεται από την αναζήτηση αποτελεσματικών προϊόντων για τη φροντίδα των προσωπικών του αναγκών. Αρχικά το πρόβλημά του ήταν η ακμή, ενώ στη συνέχεια τα σημάδια γήρανσης. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον του πυροδοτήθηκε από την επιθυμία του να βρει τα καλύτερα μέσα για την καταπολέμηση των ατελειών, των σημαδιών της γήρανσης και των φθορών που προέρχονται από τον ήλιο. Αποστολή του είναι ο συνδυασμός συστατικών και τελευταίας τεχνολογίας.


Η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα του Peter Thomas Roth είναι απλή: καινοτόμες συνθέσεις, εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο Peter δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά την έρευνα και την ανάπτυξη για τη δημιουργία προηγμένων προϊόντων δικής του παραγωγής, στο δικό του εργαστήριο.

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι οι μάσκες προσώπου του Peter Thomas Roth έχουν φτιαχτεί μετά από πολύ σκέψη και γι΄αυτό η χρήση τους έχει και αποτέλεσμα. Ο ιδική μου αγαπημένη, την οποία έχω και σε full size, είναι η Cucumber Gel Mask αλλά μου αρέσει πολύ και η Pumpkin Enzyme Mask για όταν θέλω να προσφέρω μια καλή απολέπιση στην επιδερμίδα μου.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB