Favorite Face Masks

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 2 σχόλια
Σήμερα μιλάμε για περιποίηση προσώπου και συγκεκριμένα για ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι, τις μάσκες προσώπου.  Συγκέντρωσα τις αγαπημένες μου για να τις δούμε μαζί.


Ας τις δούμε λοιπόν παρέα...


Apivita Cleansing μάσκα καθαρισμού προσώπου με πράσινη άργιλο και πρόπολη
Όπως λέει και το όνομά της είναι μια μάσκα με πράσινο άργιλο με ότι αυτό συνεπάγεται. Προσφέρει πολύ καλό καθαρισμό της επιδερμίδας αφήνοντάς την απαλή και καθαρή ταυτόχρονα. 
Είναι ιδανική για  λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Η πράσινη άργιλος που περιέχει καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας, συσφίγγει τους πόρους και αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων, ενώ τα εκχυλίσματα πρόπολης και σαπωναρίας προσφέρουν αντισηπτική δράση.


Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask
Πρόκειται για μια δυναμική, απολεπιστική μάσκα, σχεδιασμένη να ανανεώνει το πρόσωπο και να βελτιώνει τον τόνο και τη λάμψη του καθώς και να ελαττώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα δίνοντας τη θέση τους σε ένα πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και πιο υγιές δέρμα. Την απολεπιστική της δράση την παίρνει από τα διάφορα οξέα που περιέχει (γλυκολικο. γαλακτικό, κιτρικό και τρυγικό), τα οποία προέρχονται όλα από φρούτα κάτι που δικαιολογεί το ωραίο φρουτένιο άρωμά της. 


Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Απολεπιστική μάσκα με 10% AHAs 
Πρόκειται για δραστική απολεπιστική μάσκα με 10% α-υδροξυοξέα και ένζυμα φρούτων. Ενισχύει τη φυσική ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Το άγριο τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με την καθαρή βιταμίνη C απαλύνει τις δυσχρωμίες, προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα. Τα οξέα φρούτων από την άλλη πλευρά απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό. 


Apivita express beauty with propolis
Πρόκειται για μάσκα καθαρισμού και εξισορρόπησης κατάλληλη για λιπαρές/πολύ λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες. Το βάμμα πρόπολης με τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές του, ο ελίχρυσος και η ιαματική λάσπη Heilmoor εξισορροπούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και προλαμβάνουν την ακμή, ενώ η  βιταμίνη Ε και το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αναζωογονούν την επιδερμίδα και την αφήνουν απαλή.


Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Επανορθωτική μάσκα ύπνου 
Πρόκειται για μια μάσκα ύπνου για βαθιά ενυδάτωση, επανόρθωση της υφής της επιδερμίδας και λάμψη. Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου η δυνατότητα απορρόφησης δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα είναι η μέγιστη. Το άγριο τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με την καθαρή βιταμίνη C απαλύνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ, η αλόη και το λάδι jojoba αφήνουν την επιδερμίδα πλήρως ενυδατωμένη, λεία, ξεκούραστη και λαμπερή. Μου αρέσει τόσο πού έχω ήδη αγοράσει και το full size.


Glamglow Youthmud tinglexfoliate treatment.
Πρόκειται για μια cult μάσκα προσώπου, αγαπημένο προϊόν πολλών celebrities και αποτελεί  μια θεραπεία απολέπισης. Έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη της επιδερμίδας σε πολύ λίγο χρόνο όπως ισχυρίζεται. λειαίνει το δέρμα και κάνει τους διεσταλμένους πόρους λιγότερο ορατούς. καθαρίζει σε βάθος και αποτοξινώνει το πρόσωπο. 


Clinique Moisture Surge Overnight mask
Πρόκειται για μια κρεμώδη μάσκα νύκτας που απορροφάται πολύ εύκολα.Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία και εξασφαλίζει τα σωστά αποθέματα για το μέλλον. Προσφέρει κατά τη διάρκεια της νύχτας θρέψη για ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας. Προσφέρει μια απαλή και φυσική λάμψη το πρωί.

Αυτές ήταν οι αγαπημένες μου μάσκες προσώπου για αυτή την περίοδο. Βαθύς καθαρισμός, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση είναι τα στοιχεία που αναζητώ από αυτές.

Έχετε να μου προτείνεται κάποια μάσκα για δοκιμή;

Ραντεβού στο επόμενο post.


Φιλιά!!
Αθηνά









2 σχόλια:

  • Stevista είπε...

    Πολύ ωραίες επιλογές Αθηνά! Λατρεύω τις μάσκες της Apivita, έχεις δοκιμάσει αυτή με το ρόδι για λάμψη; Θέλω πολύ να πάρω την απολεπιστική μάσκα του Κορρέ! Φιλιά :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB